hirdetés

Három kategóriában is ötcsillagos a Gyulai Várfürdő

A Magyar Fürdőszövetség 2015. május 19-20-i közgyűlésén hirdették ki, hogy melyek azok a fürdők, amelyek – különböző kategóriákban – Nemzeti Tanúsító Védjegyet kaptak.

hirdetés

A tavalyi év közepétől a fürdők minősítésével bővült a nemzeti tanúsító védjegyrendszer. A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Fürdőszövetség 1-5 csillaggal minősíti azokat az élményfürdőket, gyógy-, wellness/orvosi wellness fürdőket, strandfürdőket és uszodákat, amelyek csatlakoznak a minősítési rendszerhez.

A védjegy kiosztásának célja, hogy a magyar turizmus versenyképességének erősítésében kiemelt szerepet betöltő, magas színvonalat képviselő szolgáltatókra irányítsa a figyelmet.

A májusi közgyűlésen összesen 11 fürdő 20 kategóriában került minősítésre. A Gyulai Várfürdő három kategóriában – élményfürdő, strandfürő és gyógyfürdő – szerezte meg a legjobb, 5 csillagos minősítést.

Az 5 évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál, és segíti, hogy a vendégek az elvárásaiknak megfelelő szolgáltatót választhassanak. A fürdő csillagai tehát garanciát nyújtanak a fürdőszolgáltatás minőségére a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalon. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk