hirdetés
hirdetés

Hétvégén Mentes Őszi Fesztivál

Szeptember 23-24-én a Csak a Mentes hivatalosan is megnyitja az őszi szezont: érkezik a fesztivál. Ezúttal nemcsak a mentes étkezésen, étrendkiegészítőkön és életmódon lesz a fókusz, hanem a vegyszermentes háztartás, fenntarthatóság és újrahasznosítás is előtérbe kerül, így több olyan gyártó termékét is megismerhetik az érdeklődők, amelyek erre kínálnak megoldást.

hirdetés

Előadások is lesznek, amelyek tematikája is követi nagyrészt a vegyszermentes háztartás témakörét. Érkezik tRENDrakó Marci alias Bartus Marci, aki a vegyszermentes háztartás szakértője, Czecz Fruzsina gasztropszichológus, aki a mentes étkezés lélektanáról fog beszélni, Pityinger László Dopeman a buddhizmus és táplálkozás kapcsolatáról, Tatarek Rezső személyi edző, testépítő pedig Sport és életmód, mozgásról hétköznapi nyelven címmel tart előadást.

 

Az előadók között lesz Posta Reni, Árvay Bálint, Zsiros Bernadett, Kutasi Kelly és Varga István is. A mostani fesztiválon a látogatók kipróbálhatják a Bemer terápiát, lesz kronobiológiai elemzés, a gyerekeket pedig egy hatalmas, kültéri, modern játszótér várja. Lesz mentes-vegán bor és kesusajtkóstoló és érkeznek Erdélyből kézműves mentes csokoládék is, valamint belekóstolhatnak az aromaterápia varázslatos világába tiszta, magas minőségű illóolajok segítségével.

Bővebb információ a fesztiválról: https://fesztival.csakamentes.hu/

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk