hirdetés
hirdetés

Hosszabb nyitvatartás a budapesti fürdőkben

Csütörtök estig harmadfokú hőségriasztás van érvényben. Emiatt több budapesti gyógyfürdő és strandfürdő a megszokottnál hosszabb nyitvatartási idővel várja a vendégeket - írja a Termál Online.

hirdetés

A hőségriadó miatt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. több egységében is meghosszabbították a nyitvatartási időt június 27. és 30. között. Ebben az időszakban a Római Strandfürdő és a Pünkösdfürdői Strandfürdő reggel 9-től 20 óráig tart nyitva. Szintén megnövelték a Palatinus nyitvatartási idejét, ami 9 órakor nyit és 20 órakor zárnak.

Hosszabb nyitvatartással várja vendégeit két műemlékfürdő, a Gellért és a Lukács is. Alapesetben mindkét fürdő 19 órakor zár, de ezt most megtoldották 1-1 órával.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. június 27-én (hétfő) 00.00 órától 2022. június 30-án (csütörtök) 24.00 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást adott ki.

Harmadfokú hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri, vagy akár meghaladja a 27 Celsius-fokot.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk