hirdetés
hirdetés

Hungary Card 2017: Basic és Plus kártya a belföldi turistáknak

Megjelent a Hungary Card jövő évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit - újságolta Örömmel Gál Gábor, Hotelinfo Kft. ügyvezetője. Az előző évekhez hasonlóan mintegy 1.000 elfogadóhelyen biztosít kedvezményeket 10%-tól 100%-ig az idén két változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

hirdetés

A változatlanul népszerű félárú vonat- és buszjegyek, néhány nagyvárosi közlekedés, a budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya-matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba. A számtalan színház, étterem és egyéb szolgáltató által biztosított kedvezményekről bővebb információ a közel 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a Facebookon és az okostelefonos applikációban található. A kártya mindkét változatával akár egy hosszú hétvége alatt megtakarítható a megvásárlására fordított összeg többszöröse.

A kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények meghirdetését egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott többek között a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum, a Veresegyházi Medveotthon, az Agóra Tudományos Élményközpont, a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum és Hatvan több nevezetessége is. A Mahart Passnave jóvoltából ismét 50% kedvezménnyel válthatók jegyek a dunai menetrendi kiránduló- és szárnyashajójáratokra, illetve a Tropicarium is növelte kedvezményét.

A kártya szerkesztősége egész évben várja kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali Facebook- és hírlevél-megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb e-szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

A Hungary Card megvásárolható a Hotelinfo Irodában, a viszonteladó partnereknél és online a www.hungarycard.hu oldalon, ahol részletes ismertető található a kártyacsomagokról is.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk