hirdetés
hirdetés

Szigorú utazási feltételek? Így válhat kényelmessé az utazásszervezés 2021-ben!

Mire van szükségük az embereknek egy másfél éve tartó pandémia után? Hogy végre utazhassanak és szórakozhassanak! A koronavírus miatt azonban nem könnyű eligazodni a változatos utazási feltételek között. Cikkünkben olvashat egy különleges szolgáltatásról, ami új lehetőségeket nyit meg az egészségügyileg is biztonságos és kényelmes utazásban.   (X)

hirdetés

Vége a kimerítő rohanásnak!

Az utazás előtti időszak gyakran stresszes, pedig senki sem szereti kimerülten kezdeni a vakációt. Ki ne vágyna arra, hogy a nyaralás előtti napok is a pihenésről szóljanak? Valószínűleg ennek mindannyian örülnénk, a kérdés az, hogy ez lehetséges-e a jelenlegi helyzetben? A megoldás az újhullámos utazásszervezésben rejlik, ahol találkozik a minőségi turisztikai szolgáltatás és a kényelmes és gyors egészségügyi szűrővizsgálat.Nézzünk egy példát az utazási irodák esetében. A legtöbb célországnak igen szigorúak a belépési követelményei, mind a szükséges okmányok, vagy vizsgálati eredmények, mind pedig az időkorlátokat illetően. A határidők betartása nem könnyű feladat, már pedig senki sem szeretné lekésni a kifizetett útját egy hiányzó adat miatt. Szükség van tehát egy olyan szolgáltatóra, aki mindezeket megfelelően koordinálja, és a pontos tájékoztatás mellett, akár néhány órán belül képes biztosítani az utazáshoz szükséges eredményeket!

Shutterstock
Shutterstock


„Célunk, hogy a beutazási követelményeknek történő megfelelés ne rontson az utazási élményen, hanem ez is egy kellemes tapasztalat lehessen! Ebben segíthet a Mobilszűrés villámgyors, házhoz érkező szűrési szolgáltatása.” – mondta Varga Krisztián az AVIAN Mobilszűrés országos szűrőhálózat vezetője.

Miként lehet a szűrővizsgálat élmény?

Mi a fontos egy szolgáltatásnál? Hogy az a felhasználó igényeit maximálisan kielégítse! A Mobilszűréssel COVID-19 szűrővizsgálatok koordinálása és elvégzése a megrendelő igényei szerint történnek. Mi nem csomagokat, hanem egy exkluzív, egyedi igényekre épülő szolgáltatást nyújtunk! Utazási irodát üzemeltető partnereink számára ráadásul a hatósági árnáál 25-30%-kal olcsóbban ajánljuk a szükséges vizsgálat típusokat!

Shutterstock
Shutterstock


Mit tartogat a jövő?

Az igények már megfogalmazódtak, és szerencsére a megoldást is megtaláltuk! Itt a lehetőség, hogy az utazásszervezés egészen új szolgáltatásokkal bővüljön, mint az egyéni igényekre szabott kiszállásos szűrővizsgálat, hogy az ügyfelek élvezhessék a teljeskörű, minőségi utazásszervező szolgáltatást. A mintavétel csupán pár percet vesz igénybe, az eredmények pedig az utazás időpontjához igazítottan, pár órán belül elérhetők.


A Mobilszűrés már készen áll a jövő turisztikai igényeinek kiszolgálására, amiket az utazási irodák ajánlatába beépítve, létrejöhet a luxus élményt kínáló utazásszervezés. Elkerülhetővé válhat a felesleges idő-, és pénzkidobás, miközben a vakáció élménye maximálisra növelhető.

További információk a programról ITT!

Partnerkapcsolat:

Császár Dániel, Üzletfejlesztési Igazgató

Telefon: +36 30 278 2770

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(X)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk