hirdetés

Ismert szakember a Hard Rock Hotel Budapest élén

Az ismert hazai szállodás szakember, Jakab Gábor ez év április 1-től az ötcsillagos Hard Rock Hotel Budapest új igazgatója.

hirdetés

A 136 szobás szálloda a pesti VI. kerületi Nagymező utcában a nemzetközi lánc első  tagja a közép-európai régióban.

Jakab Gábor
Jakab Gábor
 

A szakember több évtizedes értékesítési igazgatói és szállodaigazgatói tapasztalattal érkezik a szállodalánc magyar tagjához. Korábban olyan jelentős helyi és nemzetközi szereplőknél dolgozott, mint a Continental Hotel Budapest & Prestige Hotel Budapest, a Velence Resort & Spa, a Hunguest Hotel Sun Resort, a Corinthia Aquincum Hotel vagy a montenegrói Herceg Novi Hunguest Hotel Sun Resort.

Jakab Gábor évek óta a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó tanára, valamint  a Hotelstars Union minősítő bizottságának tagja.

Elérhetőségei: E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Telefon: +36301945765

(forrás: Hard Rock Hotel Budapest / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk