hirdetés
hirdetés

Itt a Matild Palota új sales és marketing vezetője

Ali Can Demirok a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új sales és marketing igazgatója.

hirdetés

2022. júliusától Ali Can Demirok tölti be a Matild Palota sales és marketing igazgatói pozícióját. Aki ezentúl a ház értékesítési és marketingstratégiájáért, a reaktív és proaktív értékesítésért felel.

A szálloda értékesítési és marketing céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési és marketing csapat munkáját is.

Ali Can Demirok
Ali Can Demirok
 

A szakember Bécsben született és tanult. Az új budapesti pozíció elfogadását megelőzően értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott az isztambuli Park Hyatt szállodában, valamint sales igazgató volt a The Ritz-Carlton bécsi és ománi szállodáiban. Török és német anyanyelvű, folyékonyan beszél angolul, és jól beszél franciául is.             

Széleskörű ismeretekkel rendelkezik a turizmus és szállodaipar világáról. Nagy tapasztalattal bír többek között az értékesítés és marketing, a stratégiai tervezés, piacbővítési stratégiák, és a revenue management területén. Gyakorlott mentor és coachként az üzleti érzékét és a vezetői képességeit arra használja, hogy a legjobban teljesítő értékesítési és marketing csapatot sikerüljön felépítenie és megtartania. 

(forrás: Matild Palota /Urbancomm)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk