hirdetés
hirdetés

Itt az Indulj! őszi száma!

Filmes és zenei utazások, önkéntes programok, túrák a Himalájában és a Balkánon, pekingi kacsa Sanghajban és boros kalandozások itthon. 

hirdetés

A felmérések szerint tízből nyolc turista utazási terveit befolyásolják a filmekben és a sorozatokban látott helyszínek - így mi is annak nyomába eredtünk, hogy Budapest hány arcát mutatja a vásznon, illetve mely népszerű alkotások főbb forgatási helyszínel kerültek fel az utazók kívánságlistájára. Ám vannak olyan helyszínek, amelyek a zenészekre hatnak kimondottan inspirálóan: a nemzetiségek keveredése vagy épp a lázadási kedv műfajokat teremtett, főként az Egyesült Államokban, amelynek városaiban hírességek nyomába eredhetünk vagy éppen igazi backstage-túrákat tehetünk. Ízelítőt adunk a külföldi önkéntesprogramokról, és ennek kapcsán szétnézünk a Fidzsi-szigeteken is, Rácz Jenőt, az ismert séfet Sanghaj bemutatására kérjük, Female Yetit pedig a Himalájáról faggatjuk. Aki viszont nem szeretne ilyen messzire utazni, annak három balkáni célpontot ajánlunk figyelmébe, amelyek akár autóval is megközelíthetőek – és aki így utazna, indulás előtt hasznos tanácsokat kaphat egy másik írásunkból. A repülővel utazóknak egy igazán tapasztalt légiutas-kísérő mesél a fedélzeti tudnivalókról, de az is kiderül, mit tehetünk, hogy csökkentsük poggyászunk elkeveredésének esélyét.  

Itthon őszi programokat kínálunk, főként a borra fókuszálva, de a hidegebb időre való felkészülés jegyében szaunázási tippeket is adunk. Jó kikapcsolódást!

Az Indulj! magazin őszi lapszáma kapható országszerte az újságárusoknál vagy megrendelhető itt. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk