hirdetés
hirdetés

Jelentős kedvezményt kapnak a debreceniek az új strandon

Jelentős, akár több mint 30 százalékos kedvezményt is igénybe vehetnek a Debrecen városkártyával rendelkező debreceniek az új Aquaticum Debrecen Strandon. A nagyerdei komplexum 2020 májusában nyitja meg kapuit a látogatók előtt. 

hirdetés

Az Új Főnix Terv Élhető város programjában, a Modern Városok Program keretein belül épülő új Aquaticum Debrecen Strand teljes vízfelülete több mint 2000 négyzetméterrel nő, a korábbi 3600 négyzetméterről csaknem 5700 négyzetméterre változik. A nagyerdei strandon 15 medence épül, amely korosztályok szerint nyújt élményt az egészen kicsi gyermekektől az idősebbekig minden látogatónak - közölte a debreceni polgármesteri kabinetiroda.

A modern strand jegy- és bérlet árait úgy határozta meg az üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft, hogy a lehető legnagyobb kedvezményt biztosítsa a debreceni fürdőzők számára. Több évnyi tervezés után bemutatják a Debrecen városkártyát, amelyet azok válthatják ki, akik debreceni állandó lakcímmel rendelkeznek.

A városkártya egyszeri költség megfizetése után több kialakításban váltható majd ki 2020 első felében.

Tulajdonosuk több, mint 30 százalékos kedvezményt kap majd, aki az Aquaticumba bérletet vásárol.

Az Aquaticum Debrecen Strand összes szolgáltatását egy jeggyel használhatják a látogatók, nem kell például a csúszdáért külön fizetni, mint más magyarországi strandon. Belépéskor a fürdőzők speciális karórát igényelhetnek, amelyre tetszőleges összeget tölthetnek fel, hogy azzal a strand éttermeiben, büféiben fizethessenek. A fel nem használt összeget pedig kilépéskor visszakaphatják.

A felnőttek 3700 forintért léphetnek be a strand teljes területére, a diákok és a nyugdíjasok kedvezményes 3100 forintért. Három év alatt csak egy regisztrációs díjat, 100 forintot kell fizetni, ezért az összegért egy karszalagot kap a kisgyermek, amelyen fel lesznek tüntetve az adatai. Ezen túl számos jegytípussal készül a strand, lesz úszójegy, délutáni jegy, családi jegy is.

Az épület kivitelezése a terveknek megfelelően halad, az Aquaticum Debrecen Strand a nagyközönség előtt 2020 májusában nyílik meg. A bérletek azonban már megvásárolhatók az Aquaticum Spa pénztáraiban.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk