hirdetés
hirdetés

Jövőre is élménykártya

A Hotelinfo Kft. jövőre is kiadja a HungaryCard élménykártyát, amely a vásárlóik körében nagy siker volt idén is.

hirdetés

A Hotelinfo Kft. jövőre is kiadja a HungaryCard-ot, amely fizikailag ugyan egy kártya, de sokkal többel rendelkezik a valóságban.

Gál Gábor
Gál Gábor

Gál Gábor, a kártya fejlesztője elmondta, hogy teljesen megújult a kártya mögötti (www.hungarycard.hu) informatikai rendszer, képes QR kódos és chipes azonosításra, bonyolult jogosultságok kezelésére és korlátlan céges, ún. co-branded kártya kezelésére is.

A vásárlók közötti felmérés eredményeképpen (85 százalékuk kérte) továbbra is elkészül a mintegy 200 oldalas partnerkatalógus is.

Talán az idei évben már hetente megjelenő, 25 ezer helyre kiküldött hírlevélnek, és az erős év eleji céges értékesítésnek köszönhetően, de ebben az évben a pandémia ellenére is csak 10 százalékos visszaesést tapasztaltak az értékesítésben. Erősen bízva a következő évben, december elején ismét megjelentetik a kártyát.

Új partnerek is sorakoznak a kedvezményt adók között, és aki még szeretne csatlakozni, az november 5-ig az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  -ra küldött szándéknyilatkozattal még megteheti.

(forrás: Hotelinfo / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk