hirdetés
hirdetés

Katalógusbemutatót tart a Christian Tour

Április 21-én tartja első magyarországi katalógusbemutatóját a hazánkban idén debütált román-brit hátterű utazásszervező.

hirdetés

A rendezvényre Budapesten a Spoon Étteremhajón kerül sor április 21-én 15.30-kor. A program során az érdeklődő viszonteladók könnyed hangvételű előadást hallhatnak az irodáról, 2016 évi terveikről és árualapjukról. Az elhangzó információkat görögös falatokkal igyekeznek felejthetetlenné tenni. Aki szeretne részt venni a rendezvényen, az részvételi szándékát április 18-án délig jelezze az iroda értékesítési és marketingvezetőjének, Nyul Miklósnak a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy a (70) 671-7884-es telefonszámon.

Amint arról egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, első ízben a budapesti Utazás kiállításon találkozhatott a szakma és a nagyközönség az új brit-román hátterű utazásszervező, a Christian Tour munkatársaival, amely március 7-én nyitotta meg budapesti irodáját a Rákóczi úton.

„Azért jöttünk, hogy együttműködjünk, nem azért, hogy harcoljunk” – foglalja össze üzleti hitvallását kérdésünkre Maged Erian ügyvezető. A társaság, amely a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalnál 20 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt a 20%-os, azaz charterező kategóriában, az idén görögországi üdüléseket kínál repülővel, illetve buszos utazással. Az ügyvezetővel készített interjúnkat ezen a linken olvashatja.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk