hirdetés
hirdetés

Korfu, Thassos, Zakynthos a Christian Tour árualapjában

Hetven viszonteladó részvételével zajlott le a Christian Tour első magyarországi katalógus-bemutatója. A rendezvényen bemutatkozott az utazásszervező magyarországi csapata: Maged Erian ügyvezető, Bódis Márta irodavezető, Nyúl Miklós marketing és értékesítési vezető, továbbá Szabó Annamária és Dunavölgyi Mátyás.

hirdetés

Elsőként az ügyvezető ismertette a brit-román hátterű Memento Grouphoz tartozó utazásszervező tevékenységi körét. A Christian Tour a Memento Group vállalatcsoport része, akárcsak a legfontosabb turisztikai desztinációkban beutaztatóként működő Memento Holidays, a 3 szállodát, köztük egy görögországi egységet üzemeltető Memento Hotels, illetve a csoport közlekedési vállalata, a Memento Bus. A vállalatcsoport stratégiai központja Londonban a Memento Investment Ltd.

A kiutaztatás a Christian Tour név alatt folyik Magyarország mellett Romániában, Moldáviában, Szerbiában és Lengyelországban. A romániai iroda 1997 óta működik, tavaly 35 charterláncuk volt a román piacról, és számos görög és török úti célba busszal vitték az utasokat. Évi 200 ezer romániai utasuk közül 150 ezren Görögországban nyaraltak velük. Tavaly 60 millió eurós árbevételt értek el.

Magyarországról Korfut, Thassost, az Olimpiai Riviérát, Pargát, Lefkadát, Krétát, a Halkidiki-félszigetet és Bulgáriát programozzák idén repülővel, illetve buszos utazással. A globális bizonytalanság miatt az idén még nem került be a kínálatba Törökország. A téli szezonban dubaji ajánlatokkal jelennek meg a piacon. Már működik az iroda magyar nyelvű viszonteladói weboldala, ahol minden ajánlatot könnyen megtalálnak partnerek.

Nyúl Miklóstól megtudtuk, hogy június 20-tól szeptember 29-ig hétfőnként indulnak csoportjaik a Wizz Air járatain Rodoszra, ahol 3-5*-os garanciális, elsősorban all inclusive szállodák közül lehet válogatni. Igény esetén félpanzióval is foglalhatók a szállások. Zakynthoszra szintén a Wizz Airral repülnek június 23-tól, csütörtökönként. A szállodakínálat hasonló, mint Rodoszon. Thassoson és Korfun 24 órás buszos utazással kínálnak 3-4 csillagos szállodákat, reggelis, félpanziós vagy all inclusive ellátással. Az iroda telepített idegenvezetőkkel dolgozik a célterületeken.

Nyúl Miklós a Christian Tour árualapját mutatta be
Nyúl Miklós a Christian Tour árualapját mutatta be

Egyik idegenvezetőjük, Kiss Tóth Helga arra hívta fel a figyelmet, hogy érdemes az utasokat rábeszélni a fakultatív programokra, mert ezeken a kirándulásokon rengeteg érdekes élményt szerezhetnek.

Dr. Horváth Péter, a Colonnade Biztosító utasbiztosítási ágazati igazgatója az utasbiztosítás fontosságára hívta fel a figyelmet, illetve arra emlékeztetett, hogy társaságuk leszerződött helyi orvosokkal, akik probléma esetén akár a szállodában keresik fel a beteget. Azt is megtudtuk, hogy az európai betegbiztosítási ellátást csak állami orvosi rendelőkben és állami kórházakban lehet igénybe venni, ott gyakori a hosszú várakozás, ráadásul a kisebb szigeteken nincs állami kórház.

A terrorveszéllyel kapcsolatban a szakember hangsúlyozta, hogy a biztosító minden olyan országban helyt áll az esetleges terrortámadással kapcsolatos károkért, amelyek nem szerepelnek az utas otthonról való elindulásakor a Külügyminisztérium utazásra nem javasolt úti céljai között.

Dénes Attila, az Aegon Biztosító néhány hete kinevezett igazgatója társaságuk viszonylag friss, tavaly bevezetett utasbiztosítási termékére hívta fel a figyelmet. Dénes Attila emlékeztetett arra is, hogy forgalma alapján az Aegon jelenleg a harmadik legnagyobb biztosítótársaság Magyarországon.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk