hirdetés
hirdetés

Last Call Travel: új utazásszervező a magyar piacon

Új online utazásszervező iroda indult Last Call Travel néven a Sun & Fun Holidays csoport részeként. Az iroda célja a Sun & Fun Holidays portfoliójának kiegészítése, így árualapjában számos, az utazásszervező által nem kínált program, desztináció megtalálható.

hirdetés

Az árualap részét képezik például egyiptomi, tunéziai, törökországi, görögországi nyaralóprogramok, de olyan – személyre szabott – egzotikus utakat, körutazásokat is kínálnak, mint dubaji, vagy indiai üdülés.

Az utazásszervező specialitásai közé tartoznak ezen kívül a hajóutak, valamint a kuponos ajánlatok is. Az iroda által kínált hajóutakat olyan társaságok üzemeltetik, mint a Star Clippers, a Pullmantur Cruises, a Norwegian Cruise Line, a Celestyal Cruises, a Carnival Cruises, a Croisi Europe, a Princess Cruises, de napokon belül bekerülnek a kínálatba az MSC és az FTI Cruises hajótársaság útjai is. A hajóutak „dynamic packaging” rendszerben is foglalhatók a B2B hozzáférésen keresztül, vagyis egyszerre lehet repülőjegyet és szállást foglalni.

A kuponajánlatok között pedig olyan úti célok – elsősorban wellness ajánlatok – szerepelnek, mint Ausztria, Olaszország, Horvátország, Csehország, Németország, Szlovákia és Szlovénia. Az utazási iroda weboldalán megvásárolt kedvezményes ajánlatot a vásárlástól számított egy éven belül lehet felhasználni az adott szállodában. Az utazásszervező jelenleg 29 ilyen kupont kínál.

A Last Call Travel weboldala
A Last Call Travel weboldala

Háromfős csapat alkotja a Last Call Travelt

A céget tavaly augusztusban alapították, ténylegesen idén januárban indult el. Elsődleges céljuk, hogy partnereken keresztül értékesítsék a saját szervezésű utazásaikat.

Péhl Beatrix
Péhl Beatrix
Az utazásszervező ügyvezető igazgatója, Péhl Beatrix a Hurrá Nyaralunk utazási irodától érkezett, ahol értékesítési vezetőként dolgozott, és január 1-jétől igazolt át a Last Call Travelhez. Kollégája, Csuba Mariann értékesítési referens februárban jött az irodába, ő korábban gyakornokként dolgozott szintén a Hurrá Nyaralunknál. Bende Krisztián áprilisban csatlakozott hozzájuk, ő előtte a Sun & Fun Holidays partnerkapcsolati munkatársa volt, jelenleg is azonos munkakörben tevékenykedik a Last Call Travelnél.

Péhl Beatrix kérdésünkre elmondta, hogy egyelőre a nyaralóprogramok a legnépszerűbbek az iroda kínálatában, ám érdemes kiemelni a novemberben induló, saját szervezésű indiai utazást, ahol magyar idegenvezető várja a csoportot, valamint az augusztus végi dubaji programot, ahova az utasok az Emirates légitársasággal repülhetnek.

Az utazásszervező weboldalán utazási magazin is helyet kapott, ezen kívül a lastcalltravel.blog.hu blogoldalon találhatnak az érdeklődők hasznos információkat, érdekességeket.

Az utazási iroda székhelye Budapesten, a Teréz krt. 46. szám alatt lévő Mark Centerben található.
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk