hirdetés

Luxusfürdő nyílt Budapest szívében

A Mandala Fürdőben a Holt-tengeri lebegés élményét is átélhetjük.

hirdetés

Az ókori egyiptomiak úgy tartották, a vízben testünk megtalálja azt a szabadságot, amit lelkünk elveszített. Ez a gondolat inspirálta az öt medencés Mandala Fürdő koncepcióját, amely elsőként hozza el Magyarországra a jövő mélyrelaxációs vizes kezeléseit. A meditatív atmoszférájú fürdő Budapest szívében nyitotta meg kapuit a 15 éve  működő Mandala Day Spa újonnan nyílt részeként. 

A rövidebb tradicionális masszázsok mellett Magyarországon elsőként nyújt speciális vizes kezeléseket a test és a lélek teljes megújulásáért. Kínálatában megtalálható egy a Holt-tengeri szabad lebegés élményét nyújtó 35 fokos, sós vizes medence, egy 36 fokos élmény jakuzzi, egy 38 fokos, izmokat ellazító meleg vizes és egy 17 fokos, gyors felfrissülést biztosító hideg vizes medence, valamint egy márványpados gőzkabin. Mindemellett egy 34 fokos vízterápiás medence is rendelkezésre áll, amelyben professzionális trénerek segítségével olyan vizes kezeléseket vehetünk igénybe, mint például a Mandala Aqua Healing, mely kihasználva a víz közvetítő és gyógyító erejét, egy belső utazásra invitálja a vendégeket.

A kezelések alatt – melyek a vízfelszín felett és alatt történnek – a tudat teljesen kikapcsol, a test szabadon mozog és a mélyrelaxáció állapotába kerül. Az egyedi fürdőszolgáltatások mellett speciális hang- és fényjáték, valamint mantra zene és kényeztető illatok segítik a teljes ellazulást.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk