hirdetés
hirdetés

Már a kisvasutaknak is van kormánybiztosa

Révész Máriusz kerékpározásért és kisvasutakért felelős kormánybiztos lett.

hirdetés

A 444 vette észre a hétfői Magyar Közlönyben, hogy június 11-ével Révész Máriuszt nevezték ki „a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős” kormánybiztossá.

A kormánybiztos feladatkörében ellátja a kerékpárutak fejlesztésével, a Bejárható Magyarország Program megvalósításával, az aktív kikapcsolódás, a természetjárás, a vízi, kerékpáros és lovasturizmus fejlesztésével, a szabadidős vitorlázás, az aktív táborozás, a vándortáborok, a kisvasutak, a magyarországi sípályák fejlesztésével és népszerűsítésével, az országos tömegsport és szabadidős rendezvénysorozatok szervezésével és koordinálásával, valamint a szabadtéri sportparkok fejlesztésével összefüggő feladatokat.

A miniszterelnök a kormánybiztos tevékenységét a nemzeti fejlesztési miniszter útján irányítja, a kormánybiztost tevékenységének ellátásában pedig a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szervezetében működő ötfős titkárság segíti.

A Magyar Közlöny vonatkozó része (Kattintson a nagyításért!)
A Magyar Közlöny vonatkozó része (Kattintson a nagyításért!)

(forrás: 444.hu, Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk