hirdetés
hirdetés

Medence-bezárásokkal spórolnának a fürdők

Annyira elszálltak az energiárak, hogy egyre több helyen képetlen ezt jegyáremelésből kigazdálkodni. Fürdőbezárások azért még nem várhatóak. 

hirdetés

Noha az év másról sem szólt, mint az emelkedő energiaárak okozta nehézségekről, mégis meglepetésként hatott a Martfű Termal Spa döntése arról, hogy kevesebb medence és élményelem működtetésével próbálja csökkenteni a működési költségeit - írta a termalonline.hu. A portál idézte Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkárának nyilatkozatát is, aki szerint ugyanez a helyzet más létesítményekben is egyre gyakrabban előfordulhat. De még mindig jobb megoldásnak látják, mint teljesen bezárni.

Úgy fogalmazott, tömeges bezárástól biztosan nem kell tartani, sokan "egyszerűen" kevesebb medencét fognak működtetni, a nagy energiaigényű rendszereket nem fogják használni. A gyógyvizes szolgáltatások biztosan elérhetőek lesznek, hiszen nem akarják kirekeszteni a lakosságot, egyszerűen csak nem akarnak megfizethetetlenné válni. Ráadásul tartanak egy újabb Covid-hullám negatív hatásaitól is. 

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk