hirdetés
hirdetés

Megjelent a Somlói galuskás gulyásleves 2.0

50 év pályafutása a turizmusban (avagy hogyan lett liftesfiúból szállodaszövetségi elnök). 60 többnyire derűs, de mindenképpen tanulságos történet, követhető példák a turizmusmarketing világából; a hazai turizmusipar 630 kortárs személyiségének név szerinti említése; mindez 202 oldalas, A/4-es nagy formátumú könyvben, 495.000 karakterben és 48 képpel.

(X)

hirdetés

Optimizmus és derű olvasható ki ebből az írásból – mindez reményt és erőt adhat a pandémia utáni újrakezdéshez.

Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."Paulo Coelho írta, „hogy lehet ugyan álmok, vágyak, remények nélkül élni, de igazából nem érdemes! Némelyik reménynek, vágynak egyszerűen meg kell valósulnia ahhoz, hogy békét, harmóniát érezzünk testünkben, lelkünkben, szívünkben”. Ez a gondolat alighanem ennek a könyvnek (is) az egyik legfontosabb üzenete, no meg annak szemléltetése, bemutatása, hogy korunk IT-forradalma ellenére véleményem szerint változatlanul a személyes szolgáltatások minősége marad szakmánk meghatározó eleme, aminek javításán, csiszolásán minden turizmusban dolgozó vállalkozásnak munkálkodnia kell. Az emberi tényezőkön múlik leginkább a minőség: vendégeink, partnereink, munkatársaink, tulajdonosaink sok empátiát igényelnek mindannyiunktól s ez (is) rendre fejleszthető...." - mondta Erdei János most megjelent könyve kapcsán.

Hozzátette azt is, hogy az oktatás, képzés, továbbképzés mindenkori színvonalától függ szakmánk jövőbeni sikere, eredményessége. "Igyekeztem e tárgykörben is gondolataimat rendszerezni. Persze a marketing varázslatos műfajában is tovább kutakodtam: ugyanolyan diszciplína ez, mint például a matematika, de más dimenziója, rendszere és alapvetése van; alig van kőbe véshető törvénye, örökérvényű szabálya s emiatt is csodálatos utazni benne, mert határtalan, akárcsak fantáziánk és reményeink....

A jelen pandémiájának borzalmas szorításában derűs perceket, magvas gondolatokat kívánok könyvemhez és köszönöm" - osztotta meg gondolatait a szerző.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk