hirdetés
hirdetés

Megjelent az Egyesült Arab Emirátusok 2017 katalógus az OTP Traveltől

2020-ra Dubai tervei szerint a 2012-es 10 millió regisztrált nemzetközi turista érkezését megduplázza. Erre minden esély megvan, hiszen gőzerővel folynak az építkezések, és gombamódra nőnek ki a szállodák – mondta az OTP Travel partnerpartiján Molnár Judit ügyvezető, aki július 19-én, szerdán mutatta be az Aria Hotel tetőteraszán új önálló katalógusukat, amely az Egyesült Arab Emirátusok 2017 címet viseli. 

hirdetés

Az ügyvezető elmondta, kiemelt úti céljaik közt szerepel Dubaj és Ras Al Khaimah, amelyet a magyarok is egyre többen látogatnak.

Hogy miért éppen Dubaiba megyünk? Az okokat sorolva kiemelte a számtalan látnivalót, a biztonságot, a középkategóriás szállodák jó árait. Nemcsak luxus úti cél, hanem nyáron megfizethető, versenyképes áron utazhatnak, és magas színvonalú szolgáltatáshoz jutnak, és az is szempont, hogy mi magyarok vízummentesen utazhatunk, és nagyon jó körülmények között: a Emirates járatain utazhatunk.

Dubaj a leg-ek országa, mindenben az első szeretne lenni, a családoknál, a visszatérőknél, az üzleti utazások és rendezvények terén is azt akarja, hogy az első helyen szerepeljenek az úti célok közt. 

Molnár Judit sorolta a statisztikákat: 100 darab öt, 110 darab négy és 263 darab 1-3 csillagos szállodába várják a vendégeket. 202 apartmanhotel is rendelkezésükre áll, összesen 104. 503 szobát foglalhatnak a nyaralók.

Külföldről 2015 és 2016 között öt százalékkal többen, 2016-2017 első negyedévében már 11,2 százalékkal többen érkeztek. A hazai statisztika szerint a Magyarországról érkező turisták száma 2015-16 között 9, 6 százalék, idén pedig az első öt hónapban már 33 százalékos növekedést mutatott.

Felhőkarcolók nélküli nyaralást és fehérhomokos tengerpartot kínál Ras Al Khaimah, amely a családosok számára nagyon vonzó vízi vidám parkja (Ice Land Water Park) miatt is. Csodás hely a természetkedvelőknek, nyoma van annak, hogy elkötelezték magukat a természetvédelem mellett.

A Dubaji Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének tervei valósultak meg azzal, hogy a kimondottan az utazási irodáknak tervezett innovatív online oktatási programja, a Dubai Expert szeptembertől magyar nyelven nálunk is elérhető – jelentette be az ügyvezető. Akik a tréningprogramot elvégzik, mindent tudnak majd erről a területről, és még értékes ajándékot is nyerhetnek. 

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés