hirdetés
hirdetés

Megnyílt a Hungexpo bemutatóterme

A HUNGEXPO Zrt. több mint 50 éve Magyarország elsőszámú kiállítás- és rendezvényszervező cége, mely az elmúlt bő fél évszázad alatt jelentős tapasztalatot halmozott fel. Mindezt tovább bővíti a tulajdonos, GL events által biztosított tudástár. A cégcsoport megkerülhetetlen szereplője az iparágnak, hiszen világszerte 5 kontinens 20 országában van jelen.

hirdetés

Ezt a szaktudást idén januárban induló komplex rendezvényszervezési szolgáltatásunkkal örömmel kamatoztatjuk partnereink eseményeinek megvalósításában, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont határain túl, az ország egész területén.

360 fokos szolgáltatásunk mindent magába foglal, - installációk építésétől kezdve, bútorok, technikai eszközök és személyzet biztosításán át, egészen a dekorációs és catering szolgáltatásig, - ami szükséges lehet, hogy hozzájárulhassunk partnereink eseményeinek sikerességéhez. Hisszük, hogy egy-egy rendezvény megvalósítása során nem csak eszközöket biztosítunk, hanem maradandó élményt is ajándékozunk partnereinknek!

Új szolgáltatásunk gerincét a bútorkölcsönzést végző üzletágunk adja, mely az olyan alapvető eszközöktől kezdve, mint a bárasztalok- és székek, egészen a ritkaságszámba menő darabokig, mint a masszázságy vagy babzsák fotel, mindent örömmel biztosít partnereink rendelkezésére. Kínálatunk sokszínűsége garantálja a legkülönfélébb rendezvények megrendezését, legyen szó exkluzív, kislétszámú fogadásról, üzleti találkozóról, többezer fős konferenciáról, vagy akár gálavacsoráról.

Portfóliónk folyamatosan követi a piaci igényeket és az aktuális trendeket, ezek bemutatására alakítottuk ki bemutató termünket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont K IV-es pavilonjában, ahol minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy inspirációt merítsen egyedi rendezvényéhez.

További információkért látogasson el a www.rental.hungexpo.hu weboldalra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk