hirdetés
hirdetés

Menjünk ősszel világgá!

Tavaly a járvány kirobbanása előtti utolsó pillanatokban még megrendezésre került Miskolcon a 27. „Menjünk világgá!” utazási kiállítás. A jelenlegi helyzetre való tekintettel a szervezők azonban őszre tervezik ezt a programot.

hirdetés

Viszont eljuttatták hozzánk azt az információt, miszerint idén sem szeretnék kihagyni a szakma sikeres találkozóját, ezért a realitásokat figyelembe véve az idei kiállítás várható időpontja kora ősz lesz.

Miskolci Egyetem, aula
Miskolci Egyetem, aula

Az „Egy időben, egy helyszínen két rangos kiállítás!” ötlet alapján 2020-ban a kiállítás első alkalommal a Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivállal közösen (azonos időben és helyszínen) került megrendezésre. Az ötlet és a kivitelezés is sikeres volt.

A tervek szerint a 2021-es „Menjünk világgá!” kiállítás időpontja: október 9-10 között lesz. A kiállítást idén is a Nemzetközi Ásványbörzével közösen a Miskolci Egyetem aulájában tervezik megtartani.

Közölték azt is, a helyzet rendeződését követően a 2022-es évben a rprogram ismét visszatér a szokásos kora tavaszi időpontra.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai