hirdetés
hirdetés

Molnár Judit a MUISZ új elnöke

December 12-én tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Utazási Irodák Szövetsége a Danubius Hotel Flamenco Budapestben.

hirdetés

A tisztújító közgyűlésen a 91 érvényes szavazat leadásával lezajlott szavazás alapján Molnár Juditot, jelenlegi alelnököt, az OTP Travel ügyvezető igazgatóját választották meg a MUISZ elnökének. A szakember dr. Erdei Bálinttól, a Cityrama tulajdonos-ügyvezetőjétől veszi át a stafétát, aki négy évig töltötte be az érdekképviselet elnöki posztját.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy betölthetem az elnöki pozíciót egy olyan szövetségben, amely jelentősen növelte az elismertségét és a presztízsét az elmúlt években és mára egy aktív érdekvédelmi szervezetté nőtte ki magát" - mondta el a szakember, és hozzátette: a Régi idők focijából elhíresült, Kell egy csapat! mondattal buzdítja arra a tagokat, hogy proaktívan közreműködjenek a MUISZ munkájában.

A jövő évtől már nem egy alelnök, hanem három segíti majd az elnök munkáját, tekintve, hogy a szövetségben az egyetlen főállású fizetett munkatárson, Tukacs Zsuzsanna titkáron kívül mindenki főállású munkája mellett, önkéntes módon végzi feladatait. Az alelnökök dr. Békefi Veronika, (N-U-R Neckermann Utazási kft., ügyvezető igazgató) Drégely Ágnes (TourEast Tour Travel, tulajdonos-ügyvezető igazgató) és a most leköszönő elnök, dr. Erdei Bálint lesznek.

A tisztújítás során a MUISZ minden bizottságában minden jelölt megválasztásra került, egyet kivéve, az Utazásközvetítői Bizottságot. Itt 11 jelölt neve szerepelt a listán, de az alapszabály módosításával, miszerint több mint 50 százalékos szavazati arány szükséges a jelöltek megválasztásához, a magas részvételi aránnyal lezajlott szavazás során számos jelölt között oszlottak meg a szavazatok. Így a 11 jelöltből kettőt választottak meg a bizottság tagjainak, Zakar Jozefet (Invia, country manager) és Bartal Melindát (Summer Time Travel, ügyvezető igazgató).

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai