hirdetés
hirdetés

„Nem harcolni jöttünk” – megnyitott a Christian Tour budapesti irodája

Első ízben a budapesti Utazás kiállításon találkozhatott a szakma és a nagyközönség egy új brit-román hátterű utazásszervező, a Christian Tour munkatársaival, amely március 7-én nyitotta meg budapesti irodáját a Rákóczi úton.

hirdetés

„Azért jöttünk, hogy együttműködjünk, nem azért, hogy harcoljunk” – foglalja össze üzleti hitvallását kérdésünkre Maged Erian ügyvezető. A társaság, amely a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalnál 20 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt a 20%-os, azaz charterező kategóriában, az idén görögországi üdüléseket kínál repülővel, illetve buszos utazással.

A Christian Tour budapesti irodája
A Christian Tour budapesti irodája

A Christian Tour a Memento Group vállalatcsoport része, akárcsak a legfontosabb turisztikai desztinációkban beutaztatóként működő Memento Holidays, a 3 szállodát, köztük egy görögországi egységet üzemeltető Memento Hotels, illetve a csoport közlekedési vállalata, a Memento Bus. A vállalatcsoport stratégiai központja Londonban a Memento Investment Ltd.

A Christian Tour első magyar nyelvű katalógusa
A Christian Tour első magyar nyelvű katalógusa
A Christian Tour Romániában a legnagyobbak közé tartozik, magyarországi irodanyitása – amint arról korábban már beszámoltunk róla - egy közép-európai terjeszkedés része. A Christian Tour elsőként Moldáviában alapított leányvállalatot, az idén Magyarország mellett Szerbiában és Lengyelországban kezdték meg utazásszervezői tevékenységüket. Romániában 250 főt foglalkoztat a cég, régiónkban 6-6 fős irodákat állítanak fel.

A vállalatcsoport évente 160-170 ezer főt utaztat Görögországba, ez heti 4-5000 szállodai szobás kapacitás megtöltését jelenti. Idén nyáron Magyarországról a Wizz Air járataira alapozva Rodoszra, Zakynthoszra és Korfura kínálnak repülős utazásokat, míg Thassos és Lefkada esetében busszal juthatnak el utasaik az üdülőhelyekre. Magyarországról az első üdülőjáratok május 20-a körül indulnak.

Ősszel nyugdíjas programokat fognak meghirdetni Spanyolországba és Olaszországba, továbbá európai buszos körutazásokat is szerveznek majd. Bár a vállalatcsoport Törökországba, Egyiptomba és Tunéziába is utaztat, Magyarország esetében az idén csak európai úti célokban gondolkodnak.

Az idén heti 220-250 utassal számolnak hetente együttesen a repülős és buszos utakon. Ősszel hat körutas programot hirdetnek meg, utanként 30-30 résztevőre számítanak. Szerbiából is elsősorban görögországi üdüléseket kínálnak, de ott dubaji programokat is meghirdettek már. Két éven belül megjelenik a Christian Tour Csehországban és Szlovákiában – tudtuk meg az ügyvezetőtől.

A Christian Tour román turistacsoportokat eddig is küldött Magyarországra, ezeket ezentúl is jelenlegi partnerük, az Imola Tours szolgálja ki. Azt még nem döntötték el, hogy vásárolnak, vagy bérelnek buszokat Magyarországon, jelenleg az ajánlatok mérlegelése folyik – tudtuk meg. Romániában 22 SETRA típusú autóbusz tartozik az irodához.

Magid Erian egyiptomi származású szakember egy éve van a vállalatcsoportnál, ő irányítja a magyar mellett a szerbiai és a lengyel iroda munkáját.

A Christian Tour egyébként jelenleg értékesítő és marketinges kollégát keres budapesti irodájába, az állásra ide kattintva lehet jelentkezni.

A Christian Tour budapesti irodája
A Christian Tour budapesti irodája

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk