hirdetés
hirdetés

Nyíregyháza a Jászságban is díszvendég

Szeptember 8-10. között tartották a VII. Jász-Expo-t és Fesztivált Jászberényben, amelynek idei díszvendége Nyíregyháza volt.

hirdetés

Az ünnepélyes megnyitón Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Város Polgármestere díszoklevelet vett át, Dr. Szabó Tamástól Jászberény Város Polgármesterétől.

Már az első napon óriási volt az érdeklődés a nyíregyházi standnál, ahol a TDM munkatársai kiadványokkal és őszi csomagajánlatokkal várták az érdeklődőket, melyek igen kelendőek voltak.

A nyíregyházi látnivalók népszerűsítésében az állatpark oroszlánjelmeze is segített, mely a gyerekek körében aratott sikert, illetve standunknál lehetőség nyílt egy attraktív fotófalnál történő fotózásra is.

Szombaton városunk kulturális oldala is bemutatkozott, fellépett az Igrice Néptáncegyüttes, valamint a világhírnévnek örvendő 4 for Dance is, a tirpák konyha remekeit pedig a Nyírségi Ízkirályok készítették el a helyieknek. 

A játékos kedvű látogatók számára a jászberényi Trió Rádióval együtt nyereményjátékot szerveztünk, a standunkon megtalálható jó válaszok segítségével a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt., a Nyíregyházi Állatpark és a Sóstói Múzeumfalu által felajánlott belépőket nyerhettek a játékos kedvű hallgatók.

A nagy sikerű rendezvény ideje alatt voltak, akik az őszi szünetre is kiválasztották már nyaralásukat, így a közeljövőben az Expón részt vevő vendégek közül sokan látogatnak majd el Nyíregyházára – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai