hirdetés
hirdetés

Nyíregyházi nyitás

Hétvégére újranyitják a nyíregyházi Sóstói Múzeumfalut és a közkedvelt állatparkot.

hirdetés

Péntektől ismét fogadhat látogatókat a nyírségi megyeszékhelyen a Sóstói Múzeumfalu és a Nyíregyházi Állatpark. Ezzel kapcsolatos közleményükben azt írták, hogy a kilenchektáros szabadtéri néprajzi múzeum területén a látogatási rend betartását kérik a látogatóktól.

A jegypénztárban egyszerre maximum öten tartózkodhatnak, kötelező a legalább másfél méteres védőtávolság betartása.

A kiállítási lakóházakban, a jármi kisnemesi kúria és a látogatófogadó épületek kiállítótermeiben, illetve az egyéb zárt terekben kötelező maszkot viselni.

A látogatók az úgynevezett nyitott színben és az anarcsi porta udvarán - a megfelelő védőtávolság betartása mellett - tudják elfogyasztani megvásárolt ételeiket és italaikat.

A múzeumfalu közelében fekvő Nyíregyházi Állatpark kedden jelentette be, hogy pénteken újra megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. A belépőjegyeket személyesen és kedvezményesen online is meg lehet váltani. A 35 hektáros látványosság felkeresésekor kötelező a védőtávolság betartása, zárt térben - különösen a két legnagyobb állatházban, a Zöld Piramisban és a Viktória-házban - maszk viselését ajánlja az intézmény. Bár a park szabadon látogatható lesz, az állatbemutatókat egyelőre nem tartják meg, olvasható az állatpark honlapján.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai