hirdetés
hirdetés

Nyitva Budapest egyetlen dunai strandja

A BudaPart városnegyedben, a Kopaszi gáton várja a fürdőzőket a SHO Beach.

hirdetés

Június elsején kinyit a SHO Beach a BudaPart területén, a Kopaszi gáton. A BudaPart városnegyed beruházás fejlesztője, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója Schrancz Mihály elmondta, hogy jó vízminőséggel, és a jelentős fejlesztésnek köszönhetően magas szintű szolgáltatásokkal várják a fürdővendégeket, akik közül a budaparti és a XI. kerületi lakosok jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőjegyet.

A tavalyi, első szezonban 3.000 látogatója volt a létesítménynek, idén még több strandolóra számítanak. A jegybevételek 2021-ben 6 millió forintot értek el, a jegyárak idén csak minimálisan emelkedtek. A strand forgalma, bár nagyban függ az időjárástól, de annak köszönhetően az idén a látogatószám növekedésre számítanak, hogy egyre többen laknak a BudaPart városnegyed fejlesztés elkészült lakásaiban, tette hozzá az ügyvezető igazgató. 

 

A SHO Beach Budapest egyetlen olyan homokos strandja, ahol a Dunában lehet fürödni, ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik, a fürdőzők biztonságát úszómester és vízimentő szolgálja, ahol kültéri zuhanyzó, napágyak, bérelhető vízi játékok és járgányok, frissen nyírt fű és változatos gasztro kínálat várja a látogatókat.

A Property Market Kft.közel 300 millió Ft összeget áldozott a strand épített környezetének kialakítására (tereprendezés, füvesítés, az épületek kialakítása, mosdók, öltözők létesítése), az üzemeltető pedig további jelentős beruházást eszközölt a mobiliák és a vendéglátáshoz szükséges eszközök beszerzésébe, emellett a fenntartásra - kertápolás, takarítás, úszómester - évente több millió forintot költenek. A költségeket a belépődíjak és a gasztronómiából származó bevételekből finanszírozzák.

Napszaktól és időszaktól függően a BudaPart lakosainak, illetve az ott dolgozóknak a belépődíjakból mintegy 50-70%-os, a XI. kerületi lakosok részére a belépődíjakból 25%-30% közötti kedvezményt biztosít. A belépőjegyek a helyszínen található gasztro egységekben levásárolható kupont is tartalmaznak.

 

(forrás: bepresent.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk