hirdetés

Országos szakmai rendezvénysorozatot indít az MTÜ

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Paradigmaváltás a turizmusban címmel elindítja országos szakmai rendezvénysorozatát. 

hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Paradigmaváltás a turizmusban címmel elindítja országos szakmai rendezvénysorozatát.

Az MTÜ országjárásának célja, hogy tájékoztatást adjon a hazai turizmus jelenlegi helyzetéről, főbb kitörési pontjairól, és ismertesse az MTÜ országos, valamint az adott térségre vonatkozó feladatait, fejlesztési programját.

A rendezvény emellett platformot biztosít arra, hogy a turizmus helyi szereplői is megoszthassák az adott turisztikai térséghez kapcsolódó elképzeléseiket a szakma képviselőivel.

Az országos szakmai rendezvénysorozat első állomása Sopronban lesz 2017. június 6-án 10 órától, amelyre ezúton sok szeretettel meghívjuk.

A rendezvény helyszíne: Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ, 9400 Sopron, Liszt Ferenc utca 1.

A RENDEZVÉNY PROGRAMJA:

9:00 órától Regisztráció

10:00-10:05 dr. Fodor Tamás, Sopron város polgármesterének köszöntő beszéde

10:05-10:20 dr. Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatójának előadása, Paradigmaváltás és lehetőségek a turizmusban címmel

10:20-10:30 Kárpáti Béla, a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának előadása a társaság feladatairól

10:30-10:40 dr. Gajda Tibor, az MTÜ turizmus-stratégia és turisztikai fejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettesének előadása A desztinációfejlesztés új irányai címmel

10:40-10:50 Bánhegyi Zsófia, az MTÜ marketing-kommunikációjáért felelős vezérigazgató-helyettesének előadása a Desztináció márkázás az új országmárka stratégiában, az MTÜ megújuló marketingaktivitása címmel

10:50-11:00 Lobenwein Norbert, Telekom VOLT Fesztivál egyik alapító-főszervezőjének előadása, Egy város és egy fesztivál kapcsolata címmel

11:00-12:30 Kérdések és válaszok

12:30-tól Állófogadás

Részvételi szándékát az alábbi e-mail címen jelezze 2017. május 31-e 12 óráig: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai