hirdetés
hirdetés

Pénteken indul a Kerekdomb Fesztivál

126 program, köztük koncertek, borkóstolók, színházi és irodalmi előadások várnak mindenkit szeptember 15. és 17. között Tállyán a nyolcadik Kerekdomb Fesztiválra.

hirdetés

A Kerekdomb Fesztivál ezúttal is mindenkit Európa mértani közepére csábít: a festői Tállya borászati kultúrájával, mesélő történelmével könnyedén mindenkit magával ragad.

www.kerekdombfeszt.hu.
www.kerekdombfeszt.hu.

Itt keresztelték meg Kossuth Lajost, tanítatták Rákóczi Ferencet, Mikszáth Kálmán Különös házassága egy itteni pletykára épült, a föld alatt elterülő hatalmas pincerendszer pedig finom borok és pálinkák őrzője.

A Kerekdomb Fesztiválon ezeket is megízlelhetjük, a bor- és gasztro élmények mellett pedig felfedezhetjük Tállya és környéke értékeit is, de van helye a bulizásnak is. A három nap alatt ugyanis a fesztiválon a nagyszínpados fellépőktől a feltörekvő előadókig válogathatunk.

„Tállya igazán sokszínű település gazdag történelmi múlttal, emellett az ott található 22 borászat is jó alapot kínál a látogatóknak. Mi azt szerettük volna a Kerekdomb Fesztivállal elérni, hogy ezt a települést és annak értékeit minél többen megismerjék, ennek érdekében koncerteket, színházi és irodalmi előadásokat, beszélgetéseket, színes családi- és aktív programokat hozunk évről évre a helyi kertekbe, pincészetekbe, akik minden évben nagyon várják és készülnek saját programjaikkal a Kerekdombra. Itt minden pohár bor mellé jár egy jó történet vagy dal. Tavaly már több, mint 5000 ember indította itt az őszt, reméljük idén is sokan csatlakoznak hozzánk” – mondta el Ernhaft Attila, a fesztivál egyik főszervezője.

Nézzük, mi minden vár ránk szeptember 15. és 17. között.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk