hirdetés
hirdetés

Pénzügyileg stabil a Proko Travel

"Az elmúlt 27 év sikeres működésének köszönhetően a Proko Travel pénzügyileg teljesen stabil. Nincsenek lekötött charter helyeink, sem garanciális szállás szerződéseink, melyek veszélyt jelentenének cégünk működésére. Mindezek alapján nincs kétség bennünk afelől, hogy ezen nehéz időszakot cégünk át fogja tudni vészelni" - közölte a társaság.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek
A fennálló helyzettel kapcsolatban a legfontosabb információk számotokra:
  • Nincs külföldön egyetlen utunk sem, minden korábban indult egzotikus és európai körúton részt vevő utasunk szerencsésen hazaérkezett Magyarországra.
  • A Proko Travel saját szervezésű útjaiból április 29-ig egyik utazásunkat sem indítjuk el, mert nem tartjuk biztonságosnak a megvalósíthatóságukat. Az ezt követő utazásainkról, a történéseket közelről követve, folyamatosan egyeztetünk partnereinkkel.
  • Amint valamelyik utazásunkkal kapcsolatban változás történne (pl. légitársaság törli a járatot, vagy úgy döntünk, hogy nem indítjuk az utat), e-mail-ben kapcsolatba lépünk Veletek.
  • Tudjuk, hogy rengeteg az érdeklődés az utasok részéről, de kérünk Titeket, hogy a 60 napon belül induló utazásokkal kapcsolatban keressetek bennünket elsősorban. A 60 napon belül induló buszos útjainknál megpróbálunk a lehető legrugalmasabbak lenni az átjelentkezéseket illetően. Repülős útjaink esetében a légitársaság lemondási/visszatérítési szabályzatából tudunk kiindulni és annak alapján tudjuk kezelni a repülőjegyek lemondását, esetleges módosítását.
  • Mivel a 60 napon túli utak időben távolabbiak, és a helyzet folyamatosan változik, ezeknél az utaknál kérjétek az utasaitok szíves türelmét. A szerződéskötéstől kezdődően egészen az indulás előtti 35. napig a bánatpénz mértéke változatlan, így a Magyar Utazási Irodák Szövetségének és az  Európai Utazási Irodai Szervezetek Szövetségének ajánlásával összhangban mi is azt tanácsoljuk, hogy nyári és őszi foglalásaikat ne mondják le, hanem várjanak az indulást megelőző kb. negyvenedik napig és akkor mérlegeljék az utazáson való részvételi szándékukat.
  • Minden olyan utasotoknak, akiknek érvényes utazási szerződése van a Proko Travellel, és mi töröljük utazását, ingyenes átjelentkezési lehetőséget biztosítunk bármelyik 2020-ban induló Proko Traveles útra (az esetleges részvételi díj különbözet elszámolása mellett). Amennyiben egyik utazásunk sem megfelelő az utasnak, úgy 100%-ban visszatérítjük a teljes befizetett összeget.
  • Mint ahogy több utazási iroda esetében, nálunk is szünetel a személyes ügyfélfogadás. Munkatársainkat továbbra is elérhetitek telefonon, vagy e-mailben. Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni az esetleges kérdésekre, azonban jelentősen megnövekedett a beérkező telefonok és e-mailek száma, így kérjük szíves türelmeteket.

 

Bízunk benne, hogy minél hamarabb túl leszünk ezen a mindenki számára nehéz időszakon.
Meggyőződésünk, hogy rövidesen ismét eljön az az idő, amikor a foglalások száma fog növekedni a lemondások és átjelentkezések helyett.

 

 
Kitartást és jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel:
A vezetőség nevében: Prónay Gyula és Prónay Bence, valamint a Proko Travel csapata

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk