hirdetés
hirdetés

Rangos díjra jelölték a Skanzen legújabb tájegységét

Egyedüli múzeumként választották be a Szabadtéri Néprajzi Múzeumot a 2022-es év legkreatívabb teljesítményei közé - tájékoztatta lapunkat a Skanzen Press.

hirdetés

A Highlights of Hungary non-profit kezdeményezés évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. A kiválasztási folyamat során 10 nagykövet öt-öt ajánlást tesz, így alakul ki az ötvenes mezőny, amelyek közül kiválasztják a nagyköveti díj nyertesét, a partnerek által felajánlott különdíjasokat, és online szavazás során dől el a közönségszavazás első helyezése. A kezdeményezés célja, hogy megismertesse a leginspirálóbb történeteket, és közösséget szervezzen azok alkotói és alakítói köré.

Borbás Marcsi, a Gasztroangyal című műsor készítőjének nagyköveti ajánlásával jutott be a szentendrei Skanzen Erdély kiállításegyüttese a Highligts of Hungary 50 jelöltje közé.

A közönségszavazás március 22-ig tart. Szavazzon az „Év kiállítása 2022" díjat nyert Erdély épületegyüttesre, amely különleges látványelemekkel, digitális eszközökkel, modern interpretációs módszerekkel olyan új felfogású, 21. századi kiállítást valósít meg, amely az épületek, enteriőrök bemutatása mellett a történetmesélésre, egyéni sorsok és történelmi események bemutatására is vállalkozik - biztat a Skanzen.

A Turizmus Online ITT mutatta be részletesen az új tájegységet.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk