hirdetés
hirdetés

Sikerek az Utazás kiállításon, erősödés Törökországban

Vasárnap befejeződött a Budapesti Utazás Kiállítás, aminek nagy visszatérője az Anubis Travel Utazási iroda volt. 150 négyezetméteres standon mutatta be kínálatát és várta a látogatókat — tájékoztatott Ahmed Baghat, az iroda ügyvezető igazgatója.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Elmondta: a standon belül 32 török szálloda rendelkezett kiállítói hellyel. A szállodák többsége csak az Anubis Travelnél foglalható a magyar piacon.

„A szakmai nap is kimondottan jóra sikeredett, új kapcsolatokat teremtettünk és mélyítettünk el partnereinkkel. Találkoztunk sok üzlettárssal, ismerőssel, a közönségnapon pedig az elvártnál sokkal nagyobb volt az érdeklődés” – számolt be a fejleményekről Ahmed Bahgat.

 

Az utazási iroda a szezonnyitó akciója mellé kiállítási akcióval is kedveskedik március 31-ig, melynek mértéke 5000 Ft/felnőtt és 2500 Ft/gyermek. Foglaláskor 20% előleget kell befizetni, majd indulás előtt 35 nappal a maradék 80%-ot.

Idén az Anubis Travel 4 charter járatot indít Törökországba, 3-at Egyiptomba 2-öt Rodoszra és 1-1–et Krétára és Jordániába.

(X)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk