hirdetés

Szállodás CSR-akció: véradó hetek

A HotelHero tagszállodái az MSZÉSZ-szel közösen véradó kampányt indít a Véradók Világnapja alkalmából.

hirdetés

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Vöröskereszt kezdeményezésére 2004 óta június 14-e a Véradók Világnapja. Ez alkalomból háromhetes országos véradó kampányt indítanak a HotelHero és az MSZÉSZ szállodái a Magyar Vöröskereszt segítségével.

Június 10-30. között országszerte 14 szálloda nyitja meg kapuit az önkéntes donorok számára és üzemel majd különleges véradóhelyszínként. A programban résztvevő szállodák listája ITT található.

A HotelHero, az MSZÉSZ és a Magyar Vöröskereszt arra kér minden turizmusban dolgozó egészséges kollégát, hogy, aki teheti, menjen el vért adni a megadott időpontokban a felsorolt véradóhelyszínekre és buzdítsa erre rokonait, barátait, ismerőseit is. A szervezők arra ösztönzik a szállodásokat, hogy az eseményre hívják meg akár üzleti partnereiket is, a véradásnak helyszínt biztosító szállodák pedig a környéken lakókat is értesítsék.

 

(forrás: HotelHero / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk