hirdetés
hirdetés

Számos újdonsággal nyitja a szezont a 25 éves Haris Travel Club

Haris Ernő ügyvezető szavaival, a Bosnyák téri Páduai Szent Antal-plébániatemplom kezdődött az idén 21. alkalommal megrendezésre kerülő a szezonnyitó kirándulás. Köszöntőjében felelevenítve az 25 éves Haris Travel Club utazási iroda történtének kezdetét.

hirdetés

Nyolc autóbusz szállította az utasokat és a további program a vadonatúj Puskás Aréna bejárásával folytatódott, mely első alkalommal fogadott nagyközönségi látogatókat. A 350 fős csoport vezetőkkel járta be a létesítményt, megtekintve a lelátókat, páholyokat, a sajtó helyiségeket, öltözőket és a játékoskijárót, miközben a óriáskivetítőkön az iroda kisfilmje ment.

A Szentendrével és Visegráddal folytatódó utazás során mindenki megkapta a 160 oldalas nyári katalógust, mely a jól ismert programok mellett számos újdonságot kínál az utazni vágyóknak. Ezek közül kiemelendők az új húsvéti ajánlatok, a kibővített római városnézés vagy az ingyenes vízum lehetőségét kihasználó szentpétervári utazások. Igazi csemegének ígérkezik a léghajózási lehetőség a Boden-tó felett, de említhetjük a Szibéria-Mongólia párosítást vagy a dél-koreai körutazást. A közelgő dubaji Világkiállításra szervezett utazás több dátumban is foglalható. Újdonság az üdülőprogram Albániában, valamint Jordániában is, és szintén bővebb a kínálat az egynapos belföldi és átmenő túrából. Az évről évre bővülő hajósutak Alaszkától, Délkelet-Ázsiáig kínálják a változatos óceánjárós útvonalakat magyar kísérővel.

Mint minden évben, a szezonnyitó ezúttal is a visegrádi Renaissance Étteremben elfogyasztott királyi lakomával zárult.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai