hirdetés

Személyi változások a The Aquincum Hotel Budapestben

Átalakult a The Aquincum Hotel Budapest szervezeti felépítése.

hirdetés

Az idei évben tervezett fejlesztéseknek köszönhetően a szálloda hamarosan új, kiváló alvásminőséget biztosító matracokkal, high-end technológiával rendelkező konferenciateremmel és új spa koncepcióval fogadja vendégeit. Az óbudai szálloda szervezeti felépítése is megváltozott április elejétől, és egy régi-új csapattal törekszik a még hatékonyabb teljesítményre.

Dojcsák Lilla, Senior Leisure Sales Manager
A fiatal szakember 2013-ban végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola turizmus-vendéglátás szakán. Gyakorlatát az Aquaworld Resort Budapest és a Mamaison Hotel Andrássy szállodákban szerezte, később a Golden Park Hotelben Group Coordinatorként dolgozott. Az Aquincum Hotel Budapest értékesítési csapatát 2015 októbere óta erősíti, előbb Group Coordinator, majd Travel Trade Manager pozícióban. Tudását folyamatosan bővíti, angol és spanyol nyelveken beszél. Elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dojcsák Lilla
Dojcsák Lilla

Gazsó Adrienn, Front Office Manager
Adrienn 2012-ben végzett a Szolnoki Főiskolán; turizmus-vendéglátás szakon. 2011 és 2016 tavasza között recepciósként erősítette a szálloda Front Office csapatát, majd egy rövid – NH Budapest City Hotel – kitérő után újra csatlakozott a házhoz és 2017 április eleje óta tölti be a Front Office Manager pozíciót. A fiatal szakember angolul és németül beszél. Elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gazsó Adrienn
Gazsó Adrienn

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk