hirdetés
hirdetés

Szépen növekszik az Appeninn Nyrt. ingatlanállománya

Közzétette éves rendes közgyűlésének előterjesztéseit és határozati javaslatait, valamint a tavalyi évre vonatkozó eredménykimutatásait a cég.

hirdetés

Jelentősen nőtt a társaság befektetési célú ingatlanállományának értéke: 2019 azonos időszakához képest 17 százalékkal, összesen több mint 172 millió euróra (több mint 63 milliárd forint) emelkedett a mutató. A társaság 2020-as EBITDA értéke 47 százalékos növekedést mutat, és a pandémia ellenére, a 2019-es bázisidőszakhoz képest közel azonos értéken maradt az ingatlanbérbeadásból származó bevétel is.

A 2020-as évben a jövedelemtermelő befektetési célú ingatlanállomány értéke összesen 17 százalékos emelkedést mutatott, amely immár több mint 172 millió eurót (több mint 63 milliárd forint) tesz ki  – ez a 2019-es évhez képest közel 24 millió eurós (mintegy 8,7 milliárd forint) növekedést jelent.

Az ingatlan-bérbeadásból származó bevétel, a 2019-es bázisidőszakhoz képest közel azonos szinten maradt, a pandémia ellenére is.

A társaság igazgatótanácsa a dinamikus növekedés, valamint a folyamatban lévő fejlesztések kivitelezése érdekében azt javasolja a közgyűlésnek, hogy a teljes egyedi adózott eredmény kerüljön eredménytartalékba.

(forrás: Goodwill Communications)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai