hirdetés
hirdetés

Távozik a Kartago Tours egyik meghatározó alakja

Júniustól távozik a Kartago Tours-tól Hajducsi Tamás, aki 19 évet töltött a cégnél marketing vezetői pozícióban.

hirdetés

Ezzel kapcsolatos, hozzánk eljuttatott közleményéből kiderül, a szakember korábban a partnerkapcsolati koordinációért is felelős volt, és ezúton is köszönetet mond a cég összes viszonteladó partnerének a közös együttműködésért.

Mint jelezte, a jövőben a PR és marketing terület közvetlenül Bocsák Zsófia irányítása alá kerül, aki értékesítési és marketing managerként fogja össze a teljes sales és marketing területet.

Hajducsi Tamás
Hajducsi Tamás
 

„Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt évek számos nehézsége ellenére a Kartago Tours töretlenül a hazai legnagyobb utazásszervező cégek egyike, ma egy jól ismert brand. Több mint 35, újabb és újabb kihívást jelentő szezon áll mögöttem, megszámlálhatatlan sikeres és kreatív kampányt, rendezvényt szerveztünk. Kimondhatatlanul köszönöm kollégáimnak azt az elképesztő csapatmunkát és támogatást, amit kaptam tőlük! Hiszem, hogy az egyik legnagyobb erősségünk ez a csapat, ami mindig előre tudta vinni a vállalkozást. Sok sikert kívánok nekik továbbra is!”, írta Hajducsi Tamás.

Végül azt is hozzátette, hogy elképzelése szerint a jövőben is elsősorban a turizmus területén keres új kihívásokat.

Elérhetőségei:
Tel.: +36 20 575 3606
E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Kartago Tours / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk