hirdetés
hirdetés

Teljes árazással vág neki 2020-nak a Kartago Tours

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MIUSZ) kezdeményezéséhez csatlakozva jövőre bevezeti a teljes árazást a Kartago Tours. Az utazásszervező stabil háttérrel, valamint régi és új úticélokkal vág neki 2020-nak.

hirdetés

Az utazási iroda egy a Kincsem Parkban tartott ügetőverseny keretében vázolta fel jövő évi terveit. Hajducsi Tamás, a Kartago Tours marketing igazgatója szerint ezzel a futammal szimbolizálták azt, hogy mekkora verseny van az úti célok, illetve az utazási irodák között.

Bejelentette, hogy 2020-tól a Kartago Tours is áttér a teljes árazásra, minden értékesítési platformján az utazók által fizetendő teljes árat tünteti fel. Megemlítette még, hogy a foglalási rendszer teljes automatizálását tűzték ki célul, jövőre már a visszaigazolás is automatikus formában történhet.

A jövő évi katalógus szerint a cég charterjáratokat indít Tunéziába, Egyiptomba és Törökországba, továbbá Görögországba, a Zöld-foki-szigetekre és újdonságként Gran Canariára és Fuerteventurára is. Ezeket a járatokat főként a cseh Smartwings teljesíti majd.

Füri Mihályné, a Kartago Tours vezetője ismertette, hogy az előfoglalási időszakot négy szakaszra osztották, az első november 1-jén indult és december 20-án zárul. A többi szakasz, január 20-án, március 20-án és április 20-án zárul majd. Az előfoglalók között minden szakaszban 5-5 bőröndszettet sorsolnak ki, a fődíj, hogy az utas ingyen utazhat.

A kiemelt ügyfelek személyre szabott ajánlatokat, privát repülőtéri transzfert, illetve ehhez kapcsolódó VIP váróhasználatot és utasfelvételi eljárást kaphatnak.

A katalógusbemutatón jelen volt Raja Ammar, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselet-vezetője is. Tunéziában több mint 50 hotelt kínálnak, jövő nyáron a szárazföldi részre hetente két járatot indítanak, illetve egy járatot Djerba szigetére.

Egyiptomban három helyre, Hurghadára (heti 3 járat), Marsa Alamba (heti 1 járat) és Sharm el Sheikh-re (heti 1 járat az Almasria légitársasággal) repülnek.

Füri Mihályné rámutatott, hogy a török piacon van a legnagyobb verseny az utasokért, álláspontja szerint mára túlkínálat alakult ki. A Kartago Tours-nak heti három saját chartere lesz Budapestről és egy Debrecenből.

Görögországban Krétára, Rodoszra és Zakynthos-ra repülnek chartereik, a szálláskínálat az apartmanoktól a négycsillagos all inclusive szállodákig terjed.

Spanyolországban Costa Brava-ra a Wizz Air menetrend szerinti járataival repülnek, továbbá Tenerife is elérhető náluk egész szezonban. Újdonság, hogy jövőre – betöltendő a kivonuló Ryanair hagyta űrt – chartert indítanak Gran Canariára és Fuerteventurára. A két szigetre június közepétől egészen novemberig szeretnének repülni.

Hajducsi Tamás kiemelte, hogy a Kartago Tours háttere továbbra is stabil, a társaság vagyoni biztosítéka 2020-ra meghaladja az 1,2 milliárd forintot, emellett 5 millió euró értékű felelősségbiztosítással is rendelkezik. Anyacége, az Exim Holding 240 millió eurós éves forgalmával Kelet-Közép-Európa vezető utaztatója és a Der Touristik utazási csoport tagja, amely mögött a 61 milliárd eurós árbevételű német Rewe Group áll.

Ezzel kapcsolatban Hajducsi Tamás aláhúzta, a katalógusukban szereplő ajánlatokon felül bárhova tudnak utat szervezni dinamikus csomagolással, és a terveik között szerepel, hogy a Der Touristik német kínálatát is foglalhatóvá teszik a viszonteladóknak.

A tavaly bevezetett törzsutas-programjukról szólva elmondta, hogy az személyre szóló kedvezményeket ad és a partnerirodáknál is azonos feltételekkel lehet igénybe venni a program szolgáltatásait. A törzsutas-kártyával rendelkező utasoknak 100 forintonként 2 forintot írnak jóvá, ami két évig érvényesíthető egy következő, akár last minute foglalásnál.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk