hirdetés
hirdetés

Telt házas volt a HSM találkozója

Újabb telt házas HSM találkozóra került sor "Médiatervezési tippek, hogy ne csak szezonban legyenek vendégeid" címmel.

hirdetés

Az elmúlt héten tartotta a HSM (Hospitality Sales & Marketing) Baráti Kör - „Szakmai találkozók a szállodaipar fejlesztéséért” a többszörösen díjazott Mamaison Hotel Andrássy szállodában a legújabb, telt házas találkozóját.

A találkozón - mely a nyári szünet utáni első őszi esemény volt a HSM-ben - Barna László, a HSM vezetője és Csobota-Kis Árpád Márton, a HSM társvezetője köszöntötték a vendégeket. A Mamaison Hotel Andrássy Budapest és Mamaison Residence Izabella Budapest hoteleket Nagy-Szász István és Anek Dóra igazgatók mutatták be a vendégeknek egy szórakoztató, színes előadás keretében.

A HSM 35. találkozója a korábbiakhoz képest több újdonsággal is szolgált:

1. A korábbi két-három előadáshoz képest egy előadó - Damjanovich Nebojsa online marketing szakértő, Adplanky.com alapító - tartotta meg másfél órás "tanító"​ előadását "Médiatervezési tippek első kézből​"​ címmel.

Nebojsa rengeteg hasznos információt juttatott el a szállodás hallgatósághoz ezekben a témákban:

- melyik médiumot és online csatornát használjunk, ha hotelt vezetünk?

- ezen médiumokat és csatornákat hogyan használjuk, hogy sikeresek legyünk, és milyen módon nem tudunk vendégeket szerezni?

- milyen online reklámokkal tud egy szálloda vendégeket realizálni és melyekkel nem?

- egy szállodának milyen módon szabad márkát építenie és milyen hibákat követhet el?

2. A HSM 35. találkozóján két ajándékot is kisorsoltak a szervezők, melyeket Damjanovich Nebojsa és Márton Gabriella (Kontaktműhely) ajánlottak fel.

Vicces jelenetek zajlottak le a sorsolásokon, mivel mindkét ajándékot Hangrád Lilla nyerte. Természetesen semmi "bunda" nem volt a sorsoláskor, Lilla nagy szerencsével nyert.

Barna László és Csobota-Kis Árpád már szervezik az októberi, 36. HSM találkozót, amiről lapunkat is tájékoztatni fogják.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk