hirdetés
hirdetés

Tovább erősödik a kapcsolat Nyíregyháza és Bielsko-Biala között

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársai meghívást kaptak a Bielsko-Biala-ban júniusban megrendezésre kerülő 13. Partnervárosi Fesztiválra, ahol prezentálják majd a város turisztikai attrakcióit. 

hirdetés

A hagyományos, rzeszovi partnerség mellett a tavalyi évben elkezdődött munkafolyamat az idei évre még intenzívebbé vált Bielsko Bialával.

Az áprilisi nyíregyházi turisztikai bemutatkozás során a média képviselőit és utazási irodai szakembereket invitáltuk városunkba, hogy személyesen is megtapasztalhassák az előadásokon elhangzottakat.

A belvárosi városnézés mellett a csoport tagjai megismerkedhettek a Sóstói Múzeumfaluval, a Nyíregyházi Állatparkkal, ahol részesei lehettek a fóka-shownak és az Aquarius Élmény- és Parkfürdővel is, melynek szolgáltatásait ki is próbálhatták a vendégek. A színes programok mellé gasztronómiai ínyencségek és jó idő is társult, így a csoport tagjai nagyon jól érezték magukat.

Ezzel még nem zárult le az idei program, hiszen a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársai meghívást kaptak a Bielsko-Biala-ban júniusban megrendezésre kerülő 13. Partnervárosi Fesztiválra, ahol egy faházban prezentáljuk majd a város turisztikai attrakcióit - tájékoztatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna, a Kft. ügyvezető igazgatója.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai