hirdetés
hirdetés

Turista információs iroda nyílt a Városligetben

A most megnyílt Néprajzi Múzeum aulájában várják a Budapest Brand nZrt. munkatársai a megújuló Városligetbe látogató vendégeket.

hirdetés

A Budapest Brand új információs irodájában a látogatók ingyenesen juthatnak hozzá tájékoztató kiadványokhoz, programfüzetekhez, térképekhez és megvásárolhatják a város hivatalos városkártyáját, a Budapest Card-ot, valamint - a kártya által nyújtott szolgáltatásokon túl - befizethetnek városnéző programokra és a népszerű hajós vacsorákra is.

 

A ligeti jelenlét egy együttműködés kezdete a Városliget Zrt. és a Budapest Brand között. Az új fejlesztések, a Magyar Zene Háza, a Nagyjátszótér, az új Néprajzi Múzeum és a kilátópontként működő Mimóza dombi hőlégballon újabb turistákat vonz majd a Városligetbe. A Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a Széchenyi fürdő, az Állatkert és a Szépművészeti Múzeum együttesét kiegészítve, Budapest megújuló turisztikai központjaként ugyanolyan színvonalas szolgáltatásokat és hiteles turistatájékoztatást kell nyújtson a vendégeknek, mint a történelmi belváros.

 

 

 

(forrás: Budapest Brand nZrt)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk