hirdetés
hirdetés

Turistáskodj olcsóbban Budapesten az új applikációval!

Elindult az ÉnBudapestem applikáció, amely egy budapestieknek szóló, városi szabadidős életet és kultúrát segítő kezdeményezés. Az ÉnBudapestem applikáció aktuális programokra és kedvezményekre helyezi a hangsúlyt, mellyel elsősorban a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményeknek biztosít kiemelt megjelenési lehetőséget és közvetlenebb kapcsolatot a városlakókkal - tájékoztatta lapunkat a Budapest Brand nZrt.
hirdetés

A Budapest Brand nZrt. ÉnBudapestem applikációja olyan fővárosi szolgáltatásokat helyez előtérbe, melyek minőségükkel, színvonalukkal elősegítik egy még kedvezőbb városkép kialakulását a budapesti lakosok körében.

A regisztrálók 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron válthatunk bérletet, és fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Júniustól 5-től az app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet.

 

A főváros szeretné ellensúlyozni a megemelkedett lakossági és önkormányzati terheket, még sikeresebbé, ugyanakkor elérhetőbbé tenni a kulturális programokat. Az ÉnBudapestem applikáció segítségével a városlakók továbbra sem szorulnak ki a lehetőségekből, a fővárosi intézmények pedig magasabb látogatószámra számíthatnak.

Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya használata a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

Az ÉnBudapestem applikáció a Budapest 150. évfordulóját ünneplő programsorozat részeként debütált idén tavasszal. Bővebb információ:https://enbudapestemapp.hu/

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk