hirdetés
hirdetés

TV vagy zene az apartmanban?

A magánszálláshelyeken ma már alapfelszereltség a televízió, a vendégek ezt kifejezetten igénylik. Amit már nem mindenki tud, hogy az apartmanban elhelyezett TV után jogdíjat kell fizetni - hiszen vélelmezhető, hogy azt zeneszolgáltatásra is használják. A jó hír: kedvezményre és online ügyintézésre is van lehetőség.   (X)

hirdetés

A zeneszolgáltatásért akkor is jogdíjat kell fizetni, ha a magánszálláshelyen csak TV van, de például rádió nincs. A televízió, vagy bármely más zeneszolgáltatásra alkalmas eszköz segíti a vendégek kikapcsolódását a szálláson. A vendégek elégedetten távoznak, kedvező véleményt osztanak meg és nagyobb eséllyel térnek vissza. Így a zene végső soron hozzájárul a szálláshely bevételeinek növeléséhez – és ebből juttat vissza a zenék szerzőinek. A jogdíjjal nyílik lehetőség a dalszerzők, előadók és kiadók költségeit szétosztani azok között, akiknél a zene felhasználása a szolgáltatás értékét növeli.  Ami mindenképpen jó hír, hogy lehetőség van kedvezményes jogdíjfizetésre. Az Artisjus éves kedvezményét választó vállalkozók négy havi jogdíjat megspórolhatnak: nyolc havi jogdíj rendezésével kipipálhatják ezt a kötelezettségüket az egész évre.

TV vagy más zeneszolgáltatásra alkalmas eszköz található magánszálláshelyén? Itt pár kattintással elintézheti az Artisjus-bejelentést!


A háttérzene értékes a vendég számára

Mindenki élményt szeretne nyújtani vendégeinek, amihez a zene egyértelműen hozzátartozik. Kutatások szerint a vendégek a pihenés ideje alatt kifejezetten igénylik a háttérzenét. Lágyabb dallamokkal például hatékonyan segítheti az ellazulást a szállásadó.Annak ellenére, hogy egy panzióba vagy magánszálláshelyre kikapcsolódni megyünk, ez nem azt jelenti, hogy a teljes csendet igényeljük. Ha a közös étkezőben néhány asztalnál reggeliznek és nincs háttérzene, önkéntelenül is halljuk a közelben zajló beszélgetést. A nagyobb szállodákban erre odafigyelnek, de a kisebb szálláshelyek többsége megelégszik a televízióval. Az odaillő zenei válogatás összeállításában egy háttérzene-szolgáltató is sokat segíthet, de a Zenéveljobb.hu oldalon bárki szabadon hozzáférhet a legfontosabb tudnivalókhoz és naprakész tippeket kaphat a témában.    (X)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk