hirdetés

Új görög úti cél a Kartago Tours nyári kínálatában

Kapacitásbővítés és új úti cél Görögországban, repülős, buszos és egyéni utazások számos tengerparti desztinációba, egy kis egzotikumként pedig Dubaj és a Zöld-foki-szigetek jellemzik a Kartago Tours nyári árualapját.

hirdetés

A Kartago Tours május 20-án indítja első járatát Tunéziába, nyáron emellett plusz egy gépet terveznek Monastirba, valamint Djerbára is fog közlekedni járat.

A Kartago Tours cégvezetője, Füri Mihályné elmondta: az Egyiptom iránti érdeklődés a szokásosnál kicsit lassabban indul be, bár év eleje óta folyamatosan tartózkodnak utasaik Hurghadán, ők eddig menetrend szerinti járatokkal vagy Bécsből utazhattak. Az utazásszervező május 7-től az ETI charterén vásárol helyeket, önálló járatukat május 29-én indítják közvetlenül Hurghadára, június közepétől pedig – szerdai napokon – itt is plusz egy járatot terveznek Marsa Alam-i leszállással.

Törökország iránt az elmúlt hetekben megnőtt a kereslet, a május 15-én induló első charterjáraton már lesznek utasaik. A Kartago Tours saját chartere június 11-én indul, és a hónap végétől szeptember közepéig Törökország esetében is tervben van egy második járat indítása.

Jelentős bővülés a görögországi desztinációkban

Az utazási iroda jelentősen bővítette kapacitását Görögországban, Krétára már heti három indulással tudnak menni utasaik. Budapestről szerdai és vasárnapi járatokon rendelkeznek helyekkel, Debrecenből pedig szombati indulással érhető el ez az úti cél. Budapestről újdonság, hogy hosszú, 11-12 napos turnus is foglalható Krétára. Zakynthosra is bővült a lekötött helyek száma: az utazásszervező 50%-kal növelte a kapacitást és a szállodakínálatot is bővítették mindkét szigeten. A Kartago Tours kínálatában újdonságnak számít a Peloponnészoszi-félsziget, lekötött helyekkel rendelkeznek a Thesszalonikiba közlekedő charteren, de itt egyéni szállásfoglalásra is van lehetőség.

Monemvaszia, Peloponnészoszi-félsziget (Forrás: visitgreece.com)
Monemvaszia, Peloponnészoszi-félsziget (Forrás: visitgreece.com)


Pülosz, Peloponnészoszi-félsziget (Forrás: Wikimedia Commons)
Pülosz, Peloponnészoszi-félsziget (Forrás: Wikimedia Commons)

Mallorcára szintén heti két indulása lesz az utazásszervezőnek: csütörtökön a Travel Service-szel, vasárnap a Wizz Air járatával lehet utazni a szigetre június közepétől egészen szeptember végéig. Spanyolországon belül a Kartago Tours kínálatában foglalható még Tenerife, Gran Canaria és Costa Brava is, ez utóbbi egyéni szállásfoglalással vagy buszos utazással is.

Ezen felül számos úti cél érhető még el az irodánál a nyári szezonban, ilyen Bulgária, Málta, Szicília, a Zöld-foki-szigetek (Sal és Boa Vista), illetve Dubaj. Egyéni szállásfoglalásra is van lehetőség Horvátországban, Olaszországban, Bulgáriában, Ausztriában és Görögországban is. Az előfoglalási időszak utolsó szakasza április 30-ával lezárul, de az utazásszervező májustól heti akciókkal várja utasai és partnerei foglalásait.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Kiadónk társoldalai