hirdetés
hirdetés

Új mobil app utazási irodásoknak

A RateHawk online szállásfoglaló platform kifejlesztette a mobil alkalmazást utazási irodák számára.

hirdetés

Az új technológia lehetővé teszi az utazási szakemberek számára, hogy szállodákat foglaljanak és okostelefonjaikról kezeljék a tranzakciókat. A szolgáltatás vállalati ügyfelei is használhatják az alkalmazást - funkcionalitása lehetőséget ad számukra üzleti utak teljes megszervezésére. A program magyar nyelven is elérhető.

Elég egy okostelefon 

Az alkalmazás felhasználói választhatnak és foglalhatnak szállodákat az ügyfeleik számára, megtekinthetik a foglalási információkat, megjegyzéseket fűzhetnek a foglalásokhoz, beállításokat végezhetnek az online fiókjaikban, és megtalálhatják a kapcsolattartók és az ügyfélszolgálati csoport elérhetőségeit. A jövőben az alkalmazás funkcionalitása bővülni fog, és idővel a rendszer összes funkciója elérhető lesz, beleértve az árak összehasonlítását, az utazói adatok tárolását, a transzferek megrendelését, sőt az ügyfélszolgálattal való kommunikációt is.

Felix Shpilman, a RateHawkot működtető Emerging Travel Group vezérigazgatója: „ Az új mobilalkalmazás leegyszerűsíti és még hatékonyabbá teszi az utazási irodák munkáját, segítve őket az ügyfelek kiszolgálásában bármikor, bárhol.”

Az alkalmazás iOS és Android platformon is elérhető, ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből. A mobil alkalmazás használatához csupán egy regisztráció szükséges.

 A RateHawk-ról

A cég folyamatosan keresi a világ legjobb szálláshely szolgáltató partnereit és ezek közül választja ki a legerősebbeket. A több, mint 32.000 közvetlenül szerződtetett szálláshely, valamint 120 wholesaler, konszolidátor, OTA és DMC legjobb ajánlatait egy könnyen kezelhető, online felületen elérhető termékben továbbítja a B2B szállásfoglalók számára. Ez teszi lehetővé, hogy a felhasználók világszerte több, mint 1.3 millió szálláshelyet érhetnek el és foglalhatnak le a RateHawk rendszerében.

(forrás: Emerging Travel / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai