hirdetés
hirdetés

Új titkárságvezető és titkársági gyakornok a MaReSz-nél

2023. szeptember 1-től titkársági munkatárssal és titkársági gyakornokkal bővült a MaReSz Titkárság csapata.

hirdetés

A MaReSZ augusztusban kinevezett új főtitkárának, Szűcs Balázsnak a közvetlen munkatársaként folytatja szakmai pályafutását Márkus Éva, az ismert turisztikai szakember.

Márkus Éva
Márkus Éva
 

Az idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász, valamint társadalomtudományi és gazdasági szakfordító végzettségű szakembert sokan ismerhetik a turisztikai ágazatban. Évtizedes munkatapasztalatra tett szert a profitorientált és a nonprofit szektorban is, aminek köszönhetően széles rálátása van a turizmus vállalati és desztinációs szegmensének működésére is. Hosszú ideig dolgozott a Magyar Turisztikai Ügynökség jogelődeinél sajtó- és marketingkommunikációs területen; közel egy évtizedig látta el a kommunikációs irodavezetői feladatokat. Nemzetközi tapasztalatait többek között a New York-i turisztikai képviseleten eltöltött évei alatt szerezte. Az utóbbi két és fél évben az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Jogi, Elemző és Módszertani Központjának titkárságvezetői feladatai mellett, a Központ szakmai rendezvényeinek szervezéséért volt felelős és közreműködött annak sajtókommunikációs tevékenységében is.

Elérhetőségei: Tel.:  +36 30 478 2605  Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bese Panna
Bese Panna
 

Szintén a MaReSz csapatához csatlakozott szeptember 1-től Bese Panna, a Budapesti Metropolitan Egyetem turizmus-vendéglátás szakos hallgatója, rendezvénymenedzsment szakirányra specializálódik. Utolsó egyetemi évét, a szakdolgozatírás mellett, gyakornokként tölti a MaReSz titkárságán.

Elérhetősége: Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: MaReSZ)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk