hirdetés
hirdetés

Ünnepi emlékeket osztanak meg a hazai sztárok

Az idei Szent István Napi programsorozatra időzítve legkedvesebb augusztus 20-i emlékeit osztja meg az MTÜ videósorozatában Borbás Marcsi, Dolhai Attila, Juhász Anna és Szujó Zoltán. 

hirdetés

Színes programkavalkáddal várják a látogatókat az államalapítás ünnepének alkalmából augusztus 18. és 21. között. A húsznál is több rendezvényhelyszín között mindenki megtalálja a kedvére valót, ugyanis a Szent István napi rendezvények idejére Budapest belvárosa, a budai és pesti rakpart, az Országház és környéke, valamint a Gellért-hegy és számos egyéb helyszín is színes és izgalmas forgataggá alakul.

 A programsorozat jó alkalmat ad a kikapcsolódásra, az ünneplésre és hagyományaink megőrzésére egyaránt, így évekkel később is örömmel gondolhatunk vissza egy-egy pillanatára. A Szent István Nap nagykövetei is számos ilyen emlékkel rendelkeznek, rövid kis videóban el is mesélték a kedvenceiket.

Borbás Marcsi történetében központi szerepet játszik a búza, a kenyér és a vidéki élet szépségei, míg Dolhai Attilának nagy élmény volt, amikor először csodálta meg élőben a tűzijátékot. Juhász Anna számára az irodalomhoz kapcsolódó gyermekkori pillanatai teszik különlegessé ezt a napot, Szujó Zoltánnak – nem meglepő módon – ezek az emlékek a különböző járművekhez kapcsolódnak, amikből idén sem lesz hiány.

A Szent István Nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes információk folyamatosan bővülő tartalommal a www.szentistvannap.hu weboldalon érhető el.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés