hirdetés
hirdetés

Utazások adventtől kora nyárig

Megjelent a Proko Travel Utazási Iroda 2018/2019 tél-tavasz katalógusa, amelyből 2018. decemberétől egészen 2019. június 30-ig választhatnak kulturális körutazásokat az utazni vágyók. A prospektus téli ajánlatai között 6 adventi út, 3 szilveszteri és 3 Valentin-napi ajánlat is szerepel. Az iroda tájékoztatása szerint az adventi utak már több mint 60%-os telítettségűek és 2 szilveszteri utazás is már most elérte a garantált indulást.

hirdetés

A téli utak mellett a tavaszi utazások hazánkban is egyre népszerűbbek, melyek sokszor a nyaralásoknál változatosabb programokat kínálnak és a zsúfoltság is kisebb, így bővítette a körutas iroda a tavaszi, kora nyári ajánlatait. A Proko Travel legújabb katalógusában szereplő utazások összesen 63 országot ölelnek fel, melyek közül a legnépszerűbbek Franciaország, Olaszország, Svájc és a szomszédos országok, de a legújabb katalógusban már most foglalható a népszerű Fehér éjszakák című körutazás, amely átfogóan mutatja be a skandináv és balti államokat.

forrás: prokotravel.hu

Az európai desztinációk mellett a nagyutazók számára is tartogat meglepetéseket a Proko Travel csapata. Összesen 16 egzotikus út közül választhatunk, melyek között megtalálhatóak az iroda már évek óta jól bejáratott útjai, mint például a "Keresztül Dél-Amerikán", "A mesés Indokína", vagy éppen a "Látványosságok az Egyenlítő mentén" című programok. Igazi újdonság a kínálatban a "Dél-Afrikai szafari", vagy "A Selyemút birodalmai", melyek különösen érdekesek lehetnek azok számára, akik már részt vettek a korábban felsorolt egzotikus körutakon.

Ahogy arról már többször írtunk, az előfoglalásoknak egyre nagyobb a szerepe az utazásszervezők és az utazási irodák életében. Így van ez a Proko Travelnél is: a téli utakra 2018. október 15-ig, míg a tavaszi utakra egészen november 15-ig, 5% előfoglalási kedvezmény vehető igénybe.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk