hirdetés
hirdetés

Utazástervezővel és bringabérléssel újít Sárvár weboldala

Nemcsak frissített megjelenésben, hanem extra funkciók beépítésében is gondolkodik a fürdőváros. Többek között kerékpárt foglalhatunk néhány gombnyomással.

hirdetés

A weboldal már kész, a bővített funkciók a következő szezontól, 2021 tavaszától lesznek elérhetők. Az új sarvar.hu letisztult szerkezetű, könnyen kezelhető és rendkívül egyszerű, mindamellett, hogy kellően informatív - jellemzi az új weboldalt röviden Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Kiegészítve mindezt azzal, hogy a tartalom ugyan nagyrészt a vizes élmények bemutatására koncentrál, ugyanakkor az egyéb kikapcsolódási lehetőségek is jelentős szerepet kapnak.

Az oldal igyekszik kihangsúlyozni, hogy Sárvár ma már jóval több, mint egy pár napos fürdőváros. Többféle módon, köztük cinemagraph nyitó fejléccel és erős vizuális tartalommal próbálják felhívni a figyelmet, hogy aktív, természetközeli relax-attrakciók sora várja az ide érkezőket. A sárvári szakember szerint az utóbbi évek fejlesztéseinek hála a fürdővárosban akár tíz nap is tartalmasan eltölthető minden korosztály számára, amire a weboldal következő lépésben megvalósuló fejlesztései is felhívják majd a figyelmet.

Haller Ferenc elmondása szerint a jövő évtől online kerékpárfoglaló is kerül az oldalra és egy komplett utazástervezőt is beépítenek. Az előbbi lehetővé teszi, hogy akár otthonról, mobilról intézzük a TDM-nél bérelhető hagyományos vagy épp az elektromos kerékpárok bérlését. A vendégeknek a foglalást követően csak annyi dolguk lesz, hogy az irodában átvegyék a kerékpárokat, illetve a kért kiegészítőket - mondjuk biciklis gyerekülést. De a tervek szerint ugyanez megtehető majd a nemrég beszerzett nordic walking botokkal is. A cél, hogy az eszközbérlés leegyszerűsítésével még népszerűbbé tegyék az utazás alatti aktív időtöltést.

Ugyanezt szolgálja majd az utazástervező funkció is. A weboldalhoz tervezett, hamarosan elérhető felület ugyanis abban segít majd, hogy egy saját listára gyűjtsük a környékbeli kikapcsolódási lehetőségeket. Az így összeállított kedvenceket aztán a telefonunkkal magunkkal vihetjük a vakációra. Így nem kell újra böngészgetni, ha valamelyik attrakció részleteit a helyszínen néznénk meg, csupán klikkelünk, informálódunk és élményt gyűjtünk.

A TDM ügyvezetője szerint az online megjelenés frissítése már időszerű volt. Meglátása szerint Sárvárnak az új oldallal ismét sikerül olyat létrehoznia, ami előremutató és teljes mértékben kielégíti a 21. századi utazók utazásszervezéssel kapcsolatos igényeit.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai