hirdetés
hirdetés

Utaztató? Most elmondhatja milyen a helyzete!

A Magyar Turisztikai Ügynökség tisztában van vele, milyen súlyosan érintette a piaci szereplőket a Covid-19 járvány. A további intézkedések meghatározásához szeretne pontos képet kapni az irodák üzleti helyzetéről, ezért a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvánnyal közösen kérdőíves felmérést indít.

hirdetés

Bár már látszanak a kilábalás jelei, hiszen egyre több ország nyitja meg határait, az elmúlt hónapok nem múltak el nyomtalanul. Sok vállalkozó került nehéz helyzetbe, hiszen a turizmus történetébe „fekete szombatként” bevésődött március 14. teljesen visszavetette mind a beutaztató, mind a kiutaztató tevékenységet. A Magyar Turisztikai Ügynökség elkötelezett a turisztikai vállalkozások válságból való kilábalásának és munkaerő-megtartó képességének támogatása mellett – írta Facebook oldalán az MTÜ.

A további intézkedések meghatározásához azonban először egy minél pontosabb helyzetmeghatározásra van szükség. Az MTÜ a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvánnyal közösen szeretné minél részletesebben megismerni a jelenlegi helyzetet, és felmérni, hogy az utazási piac, a tour operatorok és a viszonteladó utazási irodák életében milyen következményei voltak és vannak a Covid-19 járványnak.

Ehhez arra kéri az utazási szakmát, segítse az Ügynökség munkáját az ITT elérhető online kérdőív kitöltésével, ami mindössze 15-20 percet vesz igénybe. A válaszadás anonim.

A kérdőív kitöltési határideje: 2020. május 27. 18.00 óra.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai