hirdetés
hirdetés

Változások a Danubius Hotels-nél

Január 1-től a Danubius Hotels értékesítési területén több változás is történt. 

 

hirdetés

2023. január elsejétől Liptai Judit Központi értékesítési és marketing igazgató, a szállodavállalat felsővezetésének tagja Hegedüs Hajnalkát nevezte ki a Hilton Budapest Commercial Director pozíciójára. Dombi Patrícia, korábbi Commercial Director január elsejével közös megegyezéssel távozott a vállalattól.

Hegedüs Hajnalka
Hegedüs Hajnalka
 

Hegedüs Hajnalka a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus és Hotel Menedzsment, majd a Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok szakán végzett. Tanulmányai alatt Németországban és az Egyesült Államokban is szerzett tapasztalatot. Külföldi szakmai tapasztalatait és szemléletét 2001-től, gyakornokként kezdve hasznosította a Danubius Hotelsnél. A ranglétrát végigjárva a Danubius Hotel Heliában, a Danubius Hotel Hungariában, a Danubius Hotel Flamencoban, a Radisson Blu Békében és a Hilton Budapestben szerzett értékesítési és vezetői tapasztalatokat, ez elmúlt két évben pedig a Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Helia szállodák értékesítési igazgatójaként dolgozott. 

Márkus Csaba
Márkus Csaba
 

Feladatait Márkus Csaba, a Hilton Budapest korábbi értékesítési igazgatója veszi át. Csaba 2008-ban csatlakozott először a szállodalánchoz, ahol 2014 óta töltötte be ezt a pozíciót. A szakember a Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumban, majd a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett végzettséget Turizmus-Vendéglátás szakon. Csaba a Hilton felújításában szerzett tapasztalata, ötcsillagos piaci ismerete és szaktudása a Danubius Hotel Helia és az idén 110 éves Radisson Blu Béke hírnevének öregbítésében is a hotellánc segítségére lesz.  2022 novemberében kezdődött el a Helia egyes épületszárnyainak megújítása, hogy a mai igényeket teljességgel kielégítő környezetben pihenhessenek a vendégek. A Radisson Blu Béke Hotelben tavaly befejeződött a szálloda évek óta tartó, teljeskörű felújítása, a hotel június óta piacvezető pozícióba került.

Elérhetőségeik:

Hegedüs Hajnalka, Commercial Director, Hilton Budapest

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: +36 70 501 8753

 

Márkus Csaba, Értékesítési igazgató, Radisson Blu Béke Hotel és Danubius Hotel Helia

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: +36 30 937 7787

(forrás: Danubius Hotels / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk