hirdetés
hirdetés

Változások a Zeina Hotels vezetőségében

Öt új tag került a Zeina Hotels szállodalánc menedzsmentjébe.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben tudatják, a Continental Hotel Budapestben Podhorányi György az új üzemeltetési igazgató, az éppen megújuló Araz Étterem igazgatói pozícióját pedig Kákonyi András tölti be.

A Zeina Hotels mindhárom szállodájáért (Continental-, Prestige-, és Boutique Hotel Budapest) felelős értékesítés és műszak részlegeken pedig Bánfi Ágnes a MICE-, Szabó Orsolya pedig a leisure sales manager, az új műszaki igazgató Fülöp Zoltán.

Podhorányi György
Podhorányi György
 

Podhorányi György, a Continental Hotel Budapest új üzemeltetési igazgatója, nemzetközi és hazai ötcsillagos tapasztalatokkal érkezett a szálloda kötelékébe. Legutóbb a Kempinski Corvinus szálloda csapatát erősítette Front Office Manager munkakörben.

Jelenlegi pozícióban 2021 decembere óta az operatív részlegek irányításáért és hatékony gazdálkodásáért felelős.

Kákonyi András
Kákonyi András

Kákonyi András immáron több mint 25 éve dolgozik vendéglátásban. A szakmát a Marriott szállodában kezdte, ahol közel 10 évet töltött el. 2016-tól először az Exe Danube pre-opening management F&B részlegéért felelt, majd a Boscolo banquet managere lett. Kisebb kihagyás után 2021 végétől az új arculattal és koncepcióval rendelkező ARAZ Étterem nyitó csapatát vezeti.

Bánfi Ágnes
Bánfi Ágnes
 

Bánfi Ágnes 2017 óta volt tagja a legendás Gundel étterem sales csapatának. Eleinte, mint rezervációs munkatárs segítette precíz és lelkes hozzáállásával az étterem munkáját. 2019-től már Event Sales Executive pozícióban az étterem rendezvényeiért volt felelős. 2021 júniusa óta a Zeina Hotels MICE részlegének vezetője.

Szabó Orsolya
Szabó Orsolya
 

Szabó Orsolya 10 éven át dolgozott a Hotel Rege szállodában – későbbiekben Europa Congress Center – sales manager, majd értékesítési vezető helyettes pozícióban. Feladatai közé tartozott az új partnerek felkutatása, szabadidős egyéni és csoportos foglalások, corporate foglalások és rendezvény foglalások kezelése. 6 év kihagyás után a Pest Inn Hotel-ben folytatta pályafutását sales manager pozícióban. 2021 augusztusa óta vezeti a Zeina Hotels leisure sales csapatát.

Fülöp Zoltán
Fülöp Zoltán
 

Fülöp Zoltán 2017 áprilisa óta erősíti a szállodalánc műszaki csapatát, pár hónappal később pedig már a helyettesi feladatokat látta el, sikeresen felvéve a szálloda ritmusát. 2022 eleje óta tölti be a műszaki igazgató pozíciót. Mivel ezelőtt számtalan projektben vett részt kivitelezőként, nagyszerűen megállja helyét az új kihívásokkal teli üzemeltetési oldalon is.

(forrás: Zeina Hotels / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk